11 dana kasnije

Od danas na očinskom dopustu 2 tjedna. Lagano palim na more navečer. Sutra ujutro šetnjica s bebom na kavicu uz more, kratki kupanac i doma na Horizon i tako idućih 10-ak dana. Milina.

buz ti na kapučino bebaču babyčino.

Samo čillax brate. Nauživaj se maksimalno!

Probudio sam se, dovoljno za malo sreće kroz dan.

Bio na sistematskom. Skroz sam tip top. I kolesterol je pao. Jebenica.

Otišli na šrudle u Karlovac. Probali ih brdo. Slane, slatke, u vanilija sosu… Bilo je super.

Sad doma Rings of Power i SoCo.

Tzereen I kolesterol je pao

Tzereen Otišli na šrudle u Karlovac. Probali ih brdo. Slane, slatke, u vanilija sosu…

Pa dobro, nisi trebao odmah ga ići dić.

Pa baš zato kaj mu je pao, čovjek se od veselja htio nagradit sa činkicama i ne bu mu se opet digel zbog par rolica!

Upravo tako. Samo kaj su šrudle u pitanju, ne činkice.

Pa nisam se hranio zdravo do sad zato kaj želim živjeti zdravo. Hranio sam se zdravo da se sad mogu ubit u svemu par dana.

Tzereen

Jes, štrudlice. Kolesterol se može u vrlo kratkom periodu skinut uz ispravnu prehranu i malo tjelovježbe a nakuplja se kroz dulje vrijeme, tak da nemaš beda za par štrudli.

TITANXIS činkicama

Tzereen činkice

Nemoj me jebat. Jučer sam prvi puta u životu čuo neku osobu da koristi riječ činkice za palačinke i skužio koliko to bizarno zvuči. I sad ih vi koristite. Ovo ne može biti slučajnost.

zontra

To je skračena verzija.

Ak mogu englezi koristit 3 slova BTW i sl. skračenice za tri riječi onda možemo i mi malo skratit jednu riječ za par slova pala(činkice)

zontra pa di živiš? Celi Zagreb palačinke zove činke. A onda ih još dodatno umanji (kak mi Zagrepčani volimo sve umanjivati) na činkica.

Imaš i poznatu palačinkarnicu (mislim da su čak dvije - Dubrava i Prečko) koja se zove Činkica.

Očito me izbjegavala riječ. Jer doslovno sam morao pitati šta znači riječ činkica pošto nisam imao pojma i uopće mi napamet nije palo da bi moglo imati veze sa palačinkama. Mislio sam da je opet neka blesava izmišljena moderna riječ.

Kužim. Da. Za puno naših riječi se ljudi čude.

Ali su logične. Nama. Najsličnije je đenja za doviđenja.

zontra To je vjerojatno došlo od malene djece jer ona najviše jedu tu slasticu i malo im teže za izgovarat riječ palačinke pa se skratilo na činkice. Ja tak govorim od djetinjstva i tak je ostalo. Kak veli Tze, mi zabregčanci volimo govorit u umanjenicama više od milja baš kak se šika kao kavica, špekec itd. bend.

Dobro, za kavicu, špekec, đenja itd. sam čuo (đenja u rijetkim slučajevima čak i ja znam koristiti), ali mi je i dalje bizarno da sam tek jučer po prvi puta čuo za riječ činkica.

zontra Ne znam zašto ali kada čujem riječ "kavica" tlak mi skoči na 180.

oxi znas da kazu ljudi cim izadje iz trgovine vec gubi 20-30% vrijednosti, pa se mozda covjek ponadao da ces dat za 1000 kn manje Ha-Ha-Hah