weky Fenix Vjerojatno je izveo suprugu u neki fini restoran, onakav u kakav idu Weky i Tze na nešto što zovu fine dining. Naučit ćemo i tebe finoći. 😎
Flipper @yakuza_stinger buz a ne možeš vas dvojicu zajebat. 🤣🤣 Godišnji. Dva tjedna odmora, punjenja baterija i svega. More, žena i ja. Ali, zamalo. Morali smo otkazati more zbog broja 3. Postat ću tata ljudi! To sam čekao danas jer je žena išla na prvi pregled. I sve je u redu. Jbt, postat ću tata i strah me. Vidi pod 3 i 4. 🤣🤣🤣🤣🤣
Torla Flipper Postat ću tata ljudi! Legendo, čestitke od srca!!!! Niš se nemoj bojati, sve nade polažemo u majku djeteta…hehehe Sve će doći prirodno, samo easy. Slijedeću pivu pijem u to ime!
moschus Cestitam!!! Tocno se sjecam tog osjecaja, u isti cas sreca, ponos i nevjerojatna panika i strah 😅 Sve ce biti uredu, ne brini!
Zero Čestitke na prokreaciji Flip!: p Ja isto na godišnjem dva tjedna, imam prilične planove za dosta toga obići, ali bude se i odigrao barem nedavno skinuti Returnal, valjda.
Prika Cestitam prika @Flipper ! Najbolji dan u zivotu mi je bio kad sam dobio dijete! Drzim fige da sve bude u redu
ThaUrban Brijac možeš slobodno konzole na njuškalo polako stavljati Nemoj na njuškalo @Flipper, javi se meni prvo. Čestitam!!