Što vam je uljepšalo dan?
Zove me ujak i kaze ne radi mi nesto wifi sto si postavio ja odem rijesim i kuzis radi. Malo se zapričamo i kaze e imam nesto za tebe odemo dolje u njegov mancave i isfura mi ovu divotu. Hladi se u frižideru. Predvečer se budem istuširao sa hladnom vodom bacim se na krevet upalim si neku chillaonu i guštanje do kraja
Cijeli dan sa sinom i sada upravo se razvalio na treningu. Jedva dosao do auta, cisti jadranski lignjun od hoda
Stigao na more,Pašman je prekrasan,dosad sam ga gledao samo sa obale,sve preporuke.
Po ovom što čitam moći ću koristiti očinski dopust retroaktivno pa ću iskoristiti tih 10 dana početkom 9., mjeseca.
- Uređivano
buz 10 dana
Strašno. 10 jebenih dana… trula država.
- Uređivano
fensisuperstar To je bio minimum koji je propisala EU i toliko su stavili, da su mogli manje, vjerujem da bi.
To je valjda ta njihova pronatalitetna politika. Dobio sam od firme čak 2 slobodna dana, a žena mi je rodila na carski, nije mogla 10 dana iz kreveta koliko je bila slaba. Morao sam godišnji koristit da joj mogu doručak radit i flašice za malu. Sramota. Zato baš želim ovo iz principa koristit.
buz u Njemackoj se ima pravo na dva mjeseca u prvoj godini, sto je nama super doslo s obzirom da nemamo nikakve porodice u blizini. Tako da sam iskoristio dva mjeseca kad se sin rodio, jedan je bio taj porodiljni a drugi cetiri tjedna godisnjeg i jos sam sad oko uskrsa mjesec dana imao taj drugi porodiljni mjesec.
Jedino je steta sto drzava plati samo 65% place u to vrijeme ali ajde nije ni to toliko strasno.
Prvi dan godišnjeg, stigao na Vir i sad samo uživanje.
Ćiro Blažević
Sinoć oko 11 prolazili Gajevom, pred nas u pješačkoj zoni bezobrazno uleti Smart i zakrene prema haustoru. Kad kažem bezobrazno, mislim na to da bi nas vjerojatno pokupio branikom da nismo refleksno preventivno odmaknuli. Postarija gospođa hitro izlazi sa suvozačkog mjesta, žureći se gura kapiju, i dok je meni još uvijek zgroženome i pripitome taj prizor zaokupljao pažnju, hihotanje žene prekida mi nit misli kojima, sad već standardno u Zagrebu, preispitujem životne odluke koje su me dovele u ovaj šugavi grad. Okrenem se i… ona maše vozaču? Iako bi primjerenije bilo skupiti sve prste osim srednjeg. U čudu okrećem glavu na drugu stranu, jer koga bi moja žena usred Zagreba tako pozdravljala. Kad vidim unutra njega, onako starog i smežuranog, ali dječački radosnog i galantno skockanog, hihoće se i maše on nama.
Vjerojatno je izveo suprugu u neki fini restoran, onakav u kakav idu Weky i Tze na nešto što zovu fine dining. Počastio se čašom vina iako nebi smio, za stotinjak eura riješio si je mir u kući za narednih nekoliko dana, a i Dinamo je pobijedio… U nekim normalnim okolnostima tako dobru večer izvrsno bi zaokružila jedna dobra jebačina.
Ali neće jebat. Ni danas ni sutra. Jer afrička šljiva ne pomaže kad ti kancer pojede prostatu. Premda je svjestan da više nikad u zivoti neće jebat, taj čovjek je radostan. I s 90 godina živi život. Pa zašto onda ne bismo i mi bili sretni.
Ta misao mi danas uljepšava dan.
Ćiro pederu!!
Zao mi ga…ma zao ti bude svakoga…Neka uziva…jednom se zivi i zivot je prekratak!
Hajduk
odobreno 23 dana godisnjeg, ostalo jos 12….lagano na put sad za vikend
@yakuza_stinger buz a ne možeš vas dvojicu zajebat.