Bravo Flipp!!
Imati ćemo mini Flippera!!
Jest će grah na dudu.
Bravo Flipp!!
Imati ćemo mini Flippera!!
Jest će grah na dudu.
Cestitam!!!
Tocno se sjecam tog osjecaja, u isti cas sreca, ponos i nevjerojatna panika i strah
Sve ce biti uredu, ne brini!
Koliki je dar za djecu u A1?
Možemo polako otvoriti temu za klub friških očeva.
Čestitke <3
Bravo Flipper
Čestitke na prokreaciji Flip!: p
Ja isto na godišnjem dva tjedna, imam prilične planove za dosta toga obići, ali bude se i odigrao barem nedavno skinuti Returnal, valjda.
Deadwalker Možemo polako otvoriti temu za klub friških očeva.
Samo se želiš okoristiti temom.
Jebote Flip, drago mi za tebe ko da je moje
Čestitam
Čestitam Flip, možeš slobodno konzole na njuškalo polako stavljati
e konačno razlog neki, moram se sad napit da proslavim, gospon Flipper postal tata.
Ribarska fešta u mom selu…
Dobro je bilo. Sreo sam puno ljudi koje dugo vremena nisam vidio. Lijepo smo se zapili i nasmijali.
Maloprije sam ušao u kuću. Kada sam izvadio sve stvari iz džepova da bacim hlače na pranje skužio sam da sam skršio 1000 kn.
Nikada ne žalim kada se lijepo provedem ali svejedno jebi ga…
Previše.
3 dana slobodno..a kišovito…i dijete kod kuce…bit cu dadilja…i tata…presretan sam
Čestitke Flip, uistinu neprocjenjiv i neopisiv osjećaj.
Iako mi dan ne uljepša kad moram nešto raditi, uz programiranje često volim slušati glazbu. Nekakav instrumental po mogućnosti.
Ovo sam pustio i stvarno mi je uljepšalo dan. Sitnica, ali atmosferično i opuštajuće. Pravo čudo od OST-a.
Ne morate se brinuti za Flippera, iskusan je on. Malo dijete je potpuno isto što i E3, ali sad zamislite da traje dvije godine u komadu.
Po cijele noći si budan. Po cijele dane si umoran i neispavan. Uzbuđen si oko svega što se dogodi, ali ne možeš podijeliti to s kolegama s posla jer ih ne zanima. Razmišljaš koliko će te sve koštati. Sretan si.