yakuza_stinger pljesak za slikoviti opis
Što vam je uljepšalo dan?
Napisat ću vam 12. 8. što mi je uljepšalo dan. Stay tuned.
Mijenja spol i odmah kupuje nove sise 100%.
Seli se iz Slavonskog Broda u Brod. Nije daleko familija, a jeftiniji su gorivo i ćevapi. Win-win.
Stigao mi novi PS5 kontroler sa SD servisa. Opet se mogu igrati kao veliki.
Gospodin.
Zove me ujak i kaze ne radi mi nesto wifi sto si postavio ja odem rijesim i kuzis radi. Malo se zapričamo i kaze e imam nesto za tebe odemo dolje u njegov mancave i isfura mi ovu divotu. Hladi se u frižideru. Predvečer se budem istuširao sa hladnom vodom bacim se na krevet upalim si neku chillaonu i guštanje do kraja
Cijeli dan sa sinom i sada upravo se razvalio na treningu. Jedva dosao do auta, cisti jadranski lignjun od hoda
Stigao na more,Pašman je prekrasan,dosad sam ga gledao samo sa obale,sve preporuke.
Po ovom što čitam moći ću koristiti očinski dopust retroaktivno pa ću iskoristiti tih 10 dana početkom 9., mjeseca.
- Uređivano
buz 10 dana
Strašno. 10 jebenih dana… trula država.
- Uređivano
fensisuperstar To je bio minimum koji je propisala EU i toliko su stavili, da su mogli manje, vjerujem da bi.
To je valjda ta njihova pronatalitetna politika. Dobio sam od firme čak 2 slobodna dana, a žena mi je rodila na carski, nije mogla 10 dana iz kreveta koliko je bila slaba. Morao sam godišnji koristit da joj mogu doručak radit i flašice za malu. Sramota. Zato baš želim ovo iz principa koristit.
buz u Njemackoj se ima pravo na dva mjeseca u prvoj godini, sto je nama super doslo s obzirom da nemamo nikakve porodice u blizini. Tako da sam iskoristio dva mjeseca kad se sin rodio, jedan je bio taj porodiljni a drugi cetiri tjedna godisnjeg i jos sam sad oko uskrsa mjesec dana imao taj drugi porodiljni mjesec.
Jedino je steta sto drzava plati samo 65% place u to vrijeme ali ajde nije ni to toliko strasno.