Prika Hvala vam svima.Kako i dolici novim tatama pijan sam od jucer od podne.Danas sam dobio za malog majicu ponosan sam kaj sam purger!haha
veigue Ne daj ovakvima gore podatke od djece prika, takvi se voze oko škola u crnim kombijima. Jok. Ovo:Napraviš koji krug oko katoličke škole...
Matador Jucer sam postao tata.Nakon dosta komplikacija koje su me na kraju dovele u Zagreb jucer sam postao tata i imam zdravog muskica.Najljepsi dan u mom zivotuPoslano sa mog SM-G920F koristeći TapatalkČestitam Prika!!!Za pravog purgera mora i on i oba roditelja biti rođeni u Zagrebu, tako da nemaš brige. ;)
Prika haha,hvala svima.Ma samo da su mi njih dvoje dobro.inace pokusao ga upisat u hajduka ali mora imat OIB pa ce pricekat jos koji dan dok ne postane clan.haha
Nexus Dobio sam otkaz.Šta bi ak nije tajna?Propada Agrokor i Todorić...buz Nisi li ti radio za abrakadabra.com?
[deleted] I mene će vjerojatno ista sudbina.STisak jelte Ko šlag na tortu hep isključi struju zbog duga iz 2014Pa koji su kurac do sad čekali
banx I meni ista situacija u Velpru.5-6 mj. kontam pravac CorkSent from my Redmi Note 4 using Xparent Green Tapatalk 2
wolf I meni ista situacija u Velpru.5-6 mj. kontam pravac CorkSent from my Redmi Note 4 using Xparent Green Tapatalk 2Mislin da Velpro neće rezat jer su ionako bili u manjku sa ljudstvom, baren je tako u Dalmaciji bilo (dosta ekipe radi u Zadru u Velproa pa po pričama znan)
banx Kod nas u Slavoniji nitko više neće da radi za te pare a kamoli na moru.Nema tu više života, nažalost...Sent from my Redmi Note 4 using Xparent Green Tapatalk 2