oxi

Znači hoćeš reći da si do sad bila škrta zaposliti više ljudi pa si sve sama radila da više para ode tebi ili sam ja nešto krivo skužio?

A je se i moj slavonac usrecio sa ovom...

Brijac ili sam ja nešto krivo skužio?

Krivo si skužio kolačiću 🤗

doctorfreak Ako posao krene...treba zaposlit ljude i prenijet zadatke na njih....drukčije češ izgorit i mentalno i fizički

Zato sam to i napravila, mislila sam da sa proširenjem posla bit relativno isto zbog srednje potražnje, ali nisam očekivala da će baš krenut krenut jer je sve teklo dobro bez problema do sad, al zadnjih 4 mjeseca je baš bilo cijeli dan svaki dan. Al dobro, riješeno je i to, znam za dalje bar 😁.

Vidio sam danas Mrleta i kažem ja njemu: Di si Torpedo?
    A on meni: Jebo te Torpedo.

To je bilo to od razgovora.

Evo. Mijenjam gume (sa zakašnjenjem od mjesec dana) i rikne mi akumulator dok čekam u redu.

Fala lepa.

Danas napokon potpisao i ovjerio kod bilježnika tabularnu izjavu, nadam se da mogu konačno reći da imam svoju gajbu. Vrijeme je za kupovinu televizora 😃

Ja sam već zaboravio šta je to lol.

Enivej, uživaj.

8 dana kasnije
      13 dana kasnije

Napokon se smirila upala sinusa i bronhitis, konačno dobar dan, čak sam i spavao osam sati u komadu i probudio se ko novi.
      Koja olakšanje. samo zdravlje, sve drugo je bonus.

8 dana kasnije

Upisana i posljednja ocjena u indeks. Ostalo je dovršiti i obraniti diplomski i službeno je studij gotov. 🙂

Fico Mogao si već odavno diplomirati da se ne raspravljaš toliko po forumu. 😄

buz Pa još je i dobro, izgubila se samo jedna godina. 🤣

Fico Sretno, meni je trebalo 8 mjeseci da zavrsim i obranim diplomski, uzivaj u tim zadnjim danima dok se jos vodis kao student 😃

sanzo Ma student sam samo statusom, radim takoreći puno radno vrijeme već više od dvije godine. Tako da sam isplakao suze za studentskim životom još prije... 😅

Diplomski se brani na jesen, a sumnjam da će mi dugo trebati, već je polovica napisana i ostaje praktični dio složiti. U svakom slučaju, kraj se bliži i od jeseni više nisam student.

Fico barem tebi nece biti problem napisati diplomski 😂