doctorfreak Lako sad solit pamet kad si postigla nivo šesteroznamenkastog broja 😃
Ne solim pamet, ali ne trošim na gluposti, to je sve. I nije mi ništa palo s neba u krilo, ne dolazim iz uber bogate familije. Prestala sam pušit, ne pijem. Odgojena sam u obitelji koja ne kupuje na rate i kartice i kredite, makar radila tri posla tri mjeseca da kupiš nešto što je malo skuplje. Robu kupujem u pepcu i kiku, mada mi je i tamo za majcu ili hlače skupo dat 60 kuna. Tenisice i obuću u daichmanu za 100 kuna. Sav nakit koji nosim kupujem na etsy-u za par stotina kuna (izuzev zaručnički prsten koji neznam koliko je bio) Brandirano me ne zanima. Ne obilazimo restorane i izlete, eventualno se prošećemo uz more i popijemo kavu par puta mjesečno jer nemamo vremena za drugo. Kuham doma pa se jede dva tri dana. Auto je polovan, najobičnija kia, mada i to želim promjenit u neki manji autić.
Lova će ić i dalje samo neće bit ko do sad jer ja jednostavno nemogu ovaj tempo držat ko u zadnje dvije godine jer ću se uništit i psihički i fizički.
Nije mi bilo teško zaposlit još troje ljudi, bilo mi je teško pomirit se s činjenicom da bi netko drugi radio isto onako kako ja radim a to je jednostavno glupost.
Naravno da je lakše kada imaš novca, ali ako to znači nezadovoljstvo i bolest, radije bi imala zdravlje i unutarnji mir.
doctorfreak Ne kažem da si to ti...ali naravno da novac nije sve...pa tko to još nezna?
ne, to sam ja jer, krv nije voda, kada si odgojen u okruženju gdje je novac bio razlog svađe 8 od 9 puta, ostane ti u glavi taj mentalitet skupljanja koliko možeš.