Upao na FER što mi je ujedno i prvi izbor. :)

Jeeeeeeeeejjjjjj!!!! Svaka čast!

Jako zajeban smjer.
Valja ti zapet.

Čestitke.

Cestitke 😃

Btw. Isao na spermiogram, morao sam zbog nekakvog pregleda, uvijek sam zivio u uvjerenju da sam vjerojatno neplodan ipak rezultat je bio iznenadjujuce dobar. Sada mogu praviti male garussice koji ce terorizirati forume diljem svijeta  8)

Čestitam na kvalitetnoj spermi!

Išao sam i ja skoro jednoj curi na spermiogram.

Ispostavilo se da je rezultat iznenađujuće dobar.

Fina panceta mi uljepšava dane samo tako. Samo moram pazit da ne pretjeram u žderanju.

Naoblačenje i nadam se kiša.

Fina panceta mi uljepšava dane samo tako. Samo moram pazit da ne pretjeram u žderanju.
Nemoj mi nista govorit.
Od kad su pocele domace pome, barem pet puta tjedno se ubijem u njima i panceti.
Jos kako je vruce, to obicno napravim tek navecer, ludilo. )

Dobio sam posao! Nisam se bezveze s mora vraćao.

mjesec kasnije
24 dana kasnije

Novi laptop na poslu, uz 12 GB rama i SSD puno je ljepše radit

13 dana kasnije

Where have you been all my life...

Pored normalnih instrumenata, posebno su zanimljivi opisi nastanka pojedinih zvukova iz FX kategorije, poput:

Pa do samplinga bavarskih jodlanja pretvorenih u demonske glasove i gitara s gumicama umjesto žica. Vrhunska kvaliteta a instrumenata ima da boli glava - a samo $500... Khm, da... D-dobro me opalilo po džepu...

5 dana kasnije

Dobio sam prvu pravu plaću u životu, na koju su plaćeni svi porezi i doprinosi. Zapravo, sad kad ovo čitam ovaj post je trebao u bitching temu

9 dana kasnije

Unatoč lošem vremenu, uspio sam dodirnuti UEFA Champions League trofej i slikati se.

: