Ima i tehnološki naprednije rješenje.

https://www.youtube.com/watch?v=HSoYWfdtrXk

mjesec kasnije

Došli. Sjeli. Stavili gas maske. Izvadili gitare i počeli svirati čitav Metro soundtrack...

Ethanov novi video:

https://www.youtube.com/watch?v=8qwxYaZhUGA

Kakav je ovo BOG, subskrajberi mu užasno rastu i neka se samo tako nastavi. Najbolji YT-uber. Ovaj put pljuje SoFlo-a, najveće govno uz PrankInvasion i stvarno se nadam da će netko ubit tu dvojicu. Od srca se nadam.
A i ovom FB-u želim da propadne.

4 dana kasnije

Bio u Vintageu na koncertu Queen Real Tribute benda. Likovi genijalni. Glavni vokal moze potegnuti, a manire je skinuo savrseno. Krene I Want to Break Free, a citava publika zna citav tekst. Ruke u zraku, u daljini se gube u dimu cigareta, muzika svugdje, a ekipa oko tebe. Neprocjenjivo.

10 dana kasnije

UUUUUUU: dvije utakmice lige prvaka jednu cu izravno jednu u snimci gledat i jos uz to zena za veceru pravi slane i slatke palacinke uz rozatu koju obozavam,naravno uz par piva je to za mene savrsen dan,ali stvarno nista vise mi ne treba!

Došli. Sjeli. Stavili gas maske. Izvadili gitare i počeli svirati čitav Metro soundtrack...
Di je ovo slikano? Neodoljivo me podsjeća na moju bivšu školu.

buz Zar si i ti prošao Prvu...

Ne, ja sam tolko star da kad sam ja išao tamo to je bila i IV. gimnazija.

Od prošle godine je IV. otišla na kajzericu.
Bandić žurio gradnju pa prvih mjesec dana nije bilo stolica

Di je ovo slikano? Neodoljivo me podsjeća na moju bivšu školu.
Dobra ti škola.

Od prošle godine je IV. otišla na kajzericu.
Bandić žurio gradnju pa prvih mjesec dana nije bilo stolica
Znam, znam, bio sam pogledat. Prođem ja skoro svaki dan ispred sad tvoje škole, nekad moje. U Friendsu i dalje visim, otkad je srednja završila. Ne znam u koji sad birc idu tradicionalno mladi gimnazijalci, mi smo išli u Friends.

Friends i dalje, nije se puno promijenilo.
A tržnici snižavamo prosjek godina na 75

Sad kad me vidiš u Friendsu ćeš me prepoznat. Ja sam onaj stariji lik koji bulji u srednjoškolke i slina mu curi iz usta.

A kad cura primijeti, sutra se vrati s plavim okom.

đoja

Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2

3 mjeseci kasnije

Pa jeli se ovo kava pila na okupljanju??razocarali ste me

Haha vidi ova dva mala pisulinca jebem vam kompjutere