Fenix tu i tamo, iako nisam već jedno vrijeme. Već bi ga trebalo polako i malo renovirati, no slažem se, dosta dobro izdanje kako to zna biti u drugim gradovima (dok sam živio u Zagrebu, sjećam se da sam išao na neki bazen na Utrinama, ono, bilo je to…prihvatljivo 😃).

Deadwalker uh, Utrine nisu loše, ali prevelika gužva. U VŽ je uvijek bilo pristojno, sjećam se i onog toplog bazenčića sa strane sa slapom za masažu, vrh je.

Uvijek sam ljubomoran kad se spomene Varaždin, po meni nema boljeg grada za život u HR

Fenix zato kažem, prihvatljivo 😃

Mislim ja inače nisam baš skroz objektivan oko očekivane kvalitete, odrastao u Varaždinskim Toplicama koje su uvijek imale dosta solidne bazene, vjerojatno dosta iznad nekog standarda kakvi inače budu u većim gradovima. Danas se i oni moraju već žešće renovirati, no čuo da su krenuli i da će se hotel kompletno zatvoriti na jedno vrijeme što mi je drago da se radi konačno na infrastrukturi.

Inače da, evo živim u vlastitom stanu u VZ-u zadnje 3 godine, ne bih taj grad mijenjao za bilo koji drugi kod nas. 🙂

Deadwalker

Varaždin je super grad za živit. Baš sam se prošle godine zaustavio gore da se malo podsjetim studenskih dana pa prošetao po centru. Dosta toga se je zatvorilo, ali izgledom i atmosferom je ostao nepromijenjen.

16 dana kasnije

Kišni dan, energija mi na nuli, no odmah sam živnuo kada sam dobio email od Erste banke da odustaju od najavljenih povećanja cijena svojih naknada.

Bilo mi je odmah oko srca toplo da banka ipak razmišlja o kvaliteti života svojih klijenata.

Eto, @Fenix bio si u pravu, bojkot ipak ima smisla. Posipam se pepelom.

9 dana kasnije

Našao knjigu svoje mladosti kod roditelja…

Nostalgija na najjače…

Za mlađe…radi se o "enciklopediji" s naših prostora…

Mene je ovih dana duboko dirnula informacija kako je ovaj forum nastao radi mene.

briatore

Nastao je još jedan skriveni čim si tu došao hehe 😉

Ovo mi je uljepšalo prošli vikend

solidmerlin

Oooo izgleda da je ovo sa slike neka novija verzija.

moschus

Bome da baš sam se pozitivno iznenadio kad sam iz daljine vidio crvene korice. 🙂