Napokon se smirila upala sinusa i bronhitis, konačno dobar dan, čak sam i spavao osam sati u komadu i probudio se ko novi.
Koja olakšanje. samo zdravlje, sve drugo je bonus.

8 dana kasnije

Upisana i posljednja ocjena u indeks. Ostalo je dovršiti i obraniti diplomski i službeno je studij gotov. 🙂

Fico Mogao si već odavno diplomirati da se ne raspravljaš toliko po forumu. 😄

buz Pa još je i dobro, izgubila se samo jedna godina. 🤣

Fico Sretno, meni je trebalo 8 mjeseci da zavrsim i obranim diplomski, uzivaj u tim zadnjim danima dok se jos vodis kao student 😃

sanzo Ma student sam samo statusom, radim takoreći puno radno vrijeme već više od dvije godine. Tako da sam isplakao suze za studentskim životom još prije... 😅

Diplomski se brani na jesen, a sumnjam da će mi dugo trebati, već je polovica napisana i ostaje praktični dio složiti. U svakom slučaju, kraj se bliži i od jeseni više nisam student.

Fico barem tebi nece biti problem napisati diplomski 😂

So. Zvala me direktorica prije 10 minuta i zamolila da sjednem.
            U mojoj glavi je bilo ok kaj sam napravio.
            Short story, bio sam predobar. Dobio sam ugovor na stalno.

Giphy - Tim And Eric Omg GIF

Uljepsalo mi je dan ovo kad sam vidio danas sta su ovome na poslu nacrtali na glavi...🤣🤣🤣

Ljudi misle lako je, ali treba izgurati tih 8 sati dnevno u javnom sektoru ne radeći ništa. I tako iz dana u dan. Treba posebna vrsta mentalne stabilnosti za to, pozdrav kolegama.

A jebiga da,završi pravo pa nemoj bit uhljeb,nemoguće.

Meni je iskreno najgore kad nemam što raditi na poslu. Dan mi samo tako prođe kad sam zaposlen.