Tzereen Nadam se da će ova tvoja priča i mene motivirati. Zbilja volim ovaj posao, ali nemam više živaca trpjeti korporativnu strukturu i sva sranja koja dolaze s time.
Pe eto, nadam se, samo ni ja još nisam siguran da je dobar potez. Imao sam plan i želju to napravit u neko dogledno vrijeme, možda do kraja ove godine, ali dogodilo se ranije. Imali smo neku životnu situaciju, trebao mi je kick i prelomio sam doslovno u 15 minuta, više glavom kroz zid nego promišljeno, ali eto. Nije idealni trenutak, ali kad će biti.
Ali ono što bi svakako trebalo bit minimum je da je ta alternativa već uhodana, odnosno da već imaš dogovorene te neke sigurne buduće prihode i obavezno neku ušteđevinu. Ono što vidim na Upworku je da se dosta toga nudi u tvojoj struci.
Što se tiče Upworka konkretno, ovo što Moschus kaže, nikad nije 9-5, često moraš u neka gluha doba nešto obavit, ali meni osobno zasad paše i u najvećoj mjeri sebi diktiram raspored. Planiramo žena i ja veliko putovanje po Aziji u proljeće, to si logistički dosad nikad nisam mogao omogućit čak ni za godišnji.