chono

Mogu zamisliti kao onu scenu iz starijeg božićnog filma kad frajer upali brdo lampica na boru pa u čitavom susjedstvu nestane struje.

16 dana kasnije

Nisam se pojadao u Bitching temi, ali dobio sam početkom prošlog mjeseca neke naznake u firmi (inače firma za poželjeti, od uvjeta, plaće, benefita..) da su u problemima i da bi mogli ići neki rezovi uskoro pa sam se dogovorio s TL-om da ću bez obzira kako bilo probati naći nešto drugo i evo jučer potpisao predugovor (ili kako se već zove) u novoj firmi po vrlo sličnim uvjetima kakve trenutno imam.

7 dana kasnije
    4 dana kasnije

Malo za nepovjerovat ali bilo mi ga je drago vidjeti i to po prvi puta uživo u mojoj matičnoj banci na Jarunu. Često sam ga hejtao kad bi se pojavio na televiziji u vrijeme pandemije i gajio negativne osjećaje prema njemu zbog svima pozantih razloga.

Nije nikog lijepo hejtat i odašiljat mu negativne emocije jer prvo sebi samom štetim. On je isto čovjek ko i svi mi sa svojom misijom koju mora sprovesti svidjelo se to nekome ili ne.

Radi se o Vilčeku Berošu. Omršavio je ono da sam morao dobro gledat jel on ili nije ali glas je potvrdio i odao.

Valjda preko veze došao do šaltera odmah na red iako je bilo svega 3 ljudi plus ja.

Neka žena ga uvela jer prvo ona ušla izvidit situaciju pa izašla van i evo ti njega onako polako skoro pa šepajući ušao u banku, obavio svoje i ode.

7 dana kasnije

Odradio danas više-manje zadnji dan prije godišnjeg.

U ponedjeljak još neko manje dežurstvo da riješim preostale sitnice, no odmor koji će se protegnuti do 7.1. može početi. Ovaj vikend idem po jelku da stan konačno blagdanski prodiše, pive s frendovima već u planu, malo ćemo ove godine smanjiti rodbinska druženja da je nas troje doma na okupu više i kaj ja znam…između svega bitnog, bit će vremena i za Steam backlog 😃

Za početak malo ambijentalne SF glazbe u pozadini, uz lutanje na internetu oko random tema.

Issss, trebalo mi je ovo.

Nemoj zaboraviti postati sliku u Titanovu temu Božićna drvca lol

Ako jelka preživi znatiželju mojeg sina, svakako 🙃

weky

Imaš pravo za božićna drvca što ih ismijavaš jer to nema veze sa samim Božićem. Ukrašavamo ga iz neke lude tradicije koja je stigla mislim iz Francuske u doba revolucije. Davno sam nešto otome čitao.

Revolucije i revolucionare kao same riječi obično povezujem sa komunizmom i ničim dobrim što je kontra krščanskom nauku. Tako da su ta nebitna drvca za Božić i to silno ukrašavanje i kupovina svega i svačega a Isusa nigdje u toj priči a navodno slavimo njegovo rođenje.

Nemoj ti sad meni o francuskim revolucijama nego izvoli digni temu.

Bilo bi logično da ju aktiviram svojim borom ali nisam ga imal ni prošle godine a neću ni ove. Tema je dobrodošla za sve bez obzira na moje.

Ukrašavanje bora prije svega raduje djecu pa zatim sve ukućane. Tako da to predstavlja radost i dobar štimung a ja ne želim bit Grinch pa da tu radost oduzimam, hehe!

Slobodno dajte svoje slike u odgovarajuću temu ako već imate borek. Ja sam ga uvijek kitio na sam badnjak, nikad ranije, nikad poslije tak da ga ne bih još imao spremnog za fotosejšn.

5 dana kasnije

Meni je Božić oduvijek bio dan za provesti ga s obitelji.

Kako su moji roditelji živjeli u Njemačkoj (i nisu mogli biti kući u to vrijeme) zadnjih nekoliko godina je bilo baš bezveze i depresivno bez njih.

Ovaj Božić smo svi bili skupa i to mi je uljepšalo dan.

Ujutro svi na doručak kod sestre. Igrali Monopoly, nakon toga obiteljski ručak i još par sati druženja.

Večer preostala za gaming.

Bio je ovo dobar dan.

Moram se pohvaliti, prije dva dana sam po drugi put postao otac. Ovaj put smo dobili curicu i to mi je najljepsi bozicni poklon ikada.

mjesec kasnije

Kada na poslu upoznaš random lika…koji navodno "malo igra"…u top 20 je u Hrvatskoj po trofejima…i ima ovoliko sati u "jednoj" igri:

Lik ima zajedno 2000 sati u samo 3 igre…