chono jesi još uvijek u istom naselju kao prije ili?
Što vam je uljepšalo dan?
fensisuperstar ma to je ova nova kuca kod Labina, vratit cu se u stare krajeve
Nisam se pojadao u Bitching temi, ali dobio sam početkom prošlog mjeseca neke naznake u firmi (inače firma za poželjeti, od uvjeta, plaće, benefita..) da su u problemima i da bi mogli ići neki rezovi uskoro pa sam se dogovorio s TL-om da ću bez obzira kako bilo probati naći nešto drugo i evo jučer potpisao predugovor (ili kako se već zove) u novoj firmi po vrlo sličnim uvjetima kakve trenutno imam.
Malo za nepovjerovat ali bilo mi ga je drago vidjeti i to po prvi puta uživo u mojoj matičnoj banci na Jarunu. Često sam ga hejtao kad bi se pojavio na televiziji u vrijeme pandemije i gajio negativne osjećaje prema njemu zbog svima pozantih razloga.
Nije nikog lijepo hejtat i odašiljat mu negativne emocije jer prvo sebi samom štetim. On je isto čovjek ko i svi mi sa svojom misijom koju mora sprovesti svidjelo se to nekome ili ne.
Radi se o Vilčeku Berošu. Omršavio je ono da sam morao dobro gledat jel on ili nije ali glas je potvrdio i odao.
Valjda preko veze došao do šaltera odmah na red iako je bilo svega 3 ljudi plus ja.
Neka žena ga uvela jer prvo ona ušla izvidit situaciju pa izašla van i evo ti njega onako polako skoro pa šepajući ušao u banku, obavio svoje i ode.
Odradio danas više-manje zadnji dan prije godišnjeg.
U ponedjeljak još neko manje dežurstvo da riješim preostale sitnice, no odmor koji će se protegnuti do 7.1. može početi. Ovaj vikend idem po jelku da stan konačno blagdanski prodiše, pive s frendovima već u planu, malo ćemo ove godine smanjiti rodbinska druženja da je nas troje doma na okupu više i kaj ja znam…između svega bitnog, bit će vremena i za Steam backlog
Za početak malo ambijentalne SF glazbe u pozadini, uz lutanje na internetu oko random tema.
Issss, trebalo mi je ovo.
Nemoj zaboraviti postati sliku u Titanovu temu Božićna drvca lol
Ako jelka preživi znatiželju mojeg sina, svakako
Imaš pravo za božićna drvca što ih ismijavaš jer to nema veze sa samim Božićem. Ukrašavamo ga iz neke lude tradicije koja je stigla mislim iz Francuske u doba revolucije. Davno sam nešto otome čitao.
Revolucije i revolucionare kao same riječi obično povezujem sa komunizmom i ničim dobrim što je kontra krščanskom nauku. Tako da su ta nebitna drvca za Božić i to silno ukrašavanje i kupovina svega i svačega a Isusa nigdje u toj priči a navodno slavimo njegovo rođenje.
- Uređivano
Nemoj ti sad meni o francuskim revolucijama nego izvoli digni temu.
Bilo bi logično da ju aktiviram svojim borom ali nisam ga imal ni prošle godine a neću ni ove. Tema je dobrodošla za sve bez obzira na moje.
Ukrašavanje bora prije svega raduje djecu pa zatim sve ukućane. Tako da to predstavlja radost i dobar štimung a ja ne želim bit Grinch pa da tu radost oduzimam, hehe!
Slobodno dajte svoje slike u odgovarajuću temu ako već imate borek. Ja sam ga uvijek kitio na sam badnjak, nikad ranije, nikad poslije tak da ga ne bih još imao spremnog za fotosejšn.
Meni je Božić oduvijek bio dan za provesti ga s obitelji.
Kako su moji roditelji živjeli u Njemačkoj (i nisu mogli biti kući u to vrijeme) zadnjih nekoliko godina je bilo baš bezveze i depresivno bez njih.
Ovaj Božić smo svi bili skupa i to mi je uljepšalo dan.
Ujutro svi na doručak kod sestre. Igrali Monopoly, nakon toga obiteljski ručak i još par sati druženja.
Večer preostala za gaming.
Bio je ovo dobar dan.
Moram se pohvaliti, prije dva dana sam po drugi put postao otac. Ovaj put smo dobili curicu i to mi je najljepsi bozicni poklon ikada.
- Uređivano
Šta ima toliko raditi u Unchartedu jbt
- Uređivano