chono čekaj, imam toga u stanu još da ću uskoro morati poput Amera zakupiti dodatni storage pa će isti jednog dana biti na Historyju i netko će zaraditi stotine dolara.

Kaj vi serete, ja moram presvlačiti lutkice, vi se bar igrate s autićima.

buz dobro tebi to nije nista novo, ne krivi jadno dijete

chono Oprosti, nisam znao da se računa kad vam skidam žene.

7 dana kasnije

Stari dosta dobro koristi svoje dane u mirovini.

7 dana kasnije
      24 dana kasnije

na prvi mah sam pomislio da je fotka iz nekog hororca😀

chono

Mogu zamisliti kao onu scenu iz starijeg božićnog filma kad frajer upali brdo lampica na boru pa u čitavom susjedstvu nestane struje.

16 dana kasnije

Nisam se pojadao u Bitching temi, ali dobio sam početkom prošlog mjeseca neke naznake u firmi (inače firma za poželjeti, od uvjeta, plaće, benefita..) da su u problemima i da bi mogli ići neki rezovi uskoro pa sam se dogovorio s TL-om da ću bez obzira kako bilo probati naći nešto drugo i evo jučer potpisao predugovor (ili kako se već zove) u novoj firmi po vrlo sličnim uvjetima kakve trenutno imam.

7 dana kasnije
          4 dana kasnije

Malo za nepovjerovat ali bilo mi ga je drago vidjeti i to po prvi puta uživo u mojoj matičnoj banci na Jarunu. Često sam ga hejtao kad bi se pojavio na televiziji u vrijeme pandemije i gajio negativne osjećaje prema njemu zbog svima pozantih razloga.

Nije nikog lijepo hejtat i odašiljat mu negativne emocije jer prvo sebi samom štetim. On je isto čovjek ko i svi mi sa svojom misijom koju mora sprovesti svidjelo se to nekome ili ne.

Radi se o Vilčeku Berošu. Omršavio je ono da sam morao dobro gledat jel on ili nije ali glas je potvrdio i odao.

Valjda preko veze došao do šaltera odmah na red iako je bilo svega 3 ljudi plus ja.

Neka žena ga uvela jer prvo ona ušla izvidit situaciju pa izašla van i evo ti njega onako polako skoro pa šepajući ušao u banku, obavio svoje i ode.

7 dana kasnije