weky nismo više, ovo je bila kratka seansa. Inače bi bar još koju litricu spizdili.

Miro Pa radio sam od 7 do 9
A pio kavu od 7:05 do 8:55

Takav je dan

Koji je ovo k? Umjesto divlje životinje izaće ti čarobnjak i još ti pokazuje srednji prst.
Da ga jebeš, takav efekt nemreš posle kavice dobit!

Čestitam stari, stvarno mi je drago radi tebe❤️❤️❤️

buz

buz bvotlg te jebo gledam ovo i neznanja kako ostavit reakcij

Živjela emaiLY

EmaiLY

Giphy - Animated GIF

Znaci Fenix nisi išao doma nego si se i dalje raketirao? 😀

Giphy - dumb and dumber click the image for a smaller version GIF

Obrisao bi, ali neka mi ostane na sramotu

chono noć je bila užasna jer baš jako dugo nisam pio ovako divljački s mješanjem svačega. Umro sam skoro. Ujutro kola i juhica riješili mamurluk i evo, u full produkciji već 4-5 sati. Preživio 🤣

Meni je baš bio lip dan dok san jebao tunu a nitko nije znao.

Onda dođe @Fico i otkrije me i sve zajebe

10 dana kasnije

1 / 6
      7 sati kasnije, sve fino pokošeno. Trimerom, jer ništa nije ravno i previše stepenica i cvijeća.

Kupio sam si nedavno zaštitne rukavice i baš su mi dobre i još si mislim zašto nisam uzeo dva para, da jedne budu u autu ako ih zaboravim uzeti.
      Kopam nešto danas po gepeku i nađem iste takve, nove, koje sam kupio prošle godine, a skroz sam zaboravio. 😃

Matador i sad ove stavi tak u gepek pa da kupiš još jedne onda nema zime.

8 dana kasnije

Ažurirane žaruljice u farovima.
        Sat i pol vremena, pošten kardio, tj. šetnja simo tamo, usput patentirao tri nove psovke.
        Osjećaj zadovoljstva na kraju, neprocjenjivo.

Ovo bi moglo ići u kategoriju “što vam je do sada najsretniji trenutak u životu”, no budući da nemamo takvu temu, napisat ću samo ovdje da ću postati tata. Kvragu, u zadnje vrijeme unatoč ratovima i pandemijama meni baš sve nekako ide prokleto dobro. Živjeli svi 🍻

Cestitam! Sigurno najljepse iskustvo u zivotu!