sanzo Ma student sam samo statusom, radim takoreći puno radno vrijeme već više od dvije godine. Tako da sam isplakao suze za studentskim životom još prije... 😅

Diplomski se brani na jesen, a sumnjam da će mi dugo trebati, već je polovica napisana i ostaje praktični dio složiti. U svakom slučaju, kraj se bliži i od jeseni više nisam student.

Fico barem tebi nece biti problem napisati diplomski 😂

So. Zvala me direktorica prije 10 minuta i zamolila da sjednem.
    U mojoj glavi je bilo ok kaj sam napravio.
    Short story, bio sam predobar. Dobio sam ugovor na stalno.

Giphy - Tim And Eric Omg GIF

Uljepsalo mi je dan ovo kad sam vidio danas sta su ovome na poslu nacrtali na glavi...🤣🤣🤣

Ljudi misle lako je, ali treba izgurati tih 8 sati dnevno u javnom sektoru ne radeći ništa. I tako iz dana u dan. Treba posebna vrsta mentalne stabilnosti za to, pozdrav kolegama.

A jebiga da,završi pravo pa nemoj bit uhljeb,nemoguće.

Meni je iskreno najgore kad nemam što raditi na poslu. Dan mi samo tako prođe kad sam zaposlen.

Zero Tri sam mjeseca izdržao. Kad sam htio nešto i raditi, jednostavno je bilo nemoguće. Daleko od toga da volim raditi, ali ako sam plaćen za nešto onda to volim i odraditi.

Fico A dobro sad, nisam u toj teškoj kategoriji, dođe i to na naplatu.

Ja kad dođem radit, udaram ravno 8 sati, bez stajanja. Pogotovo sad kad je sezona. Samo odavno sam već razmišljao o smislu života dok tako koljem posao, a nema neke osobne satisfakcije o tome. Plafon je dosegnut što se tiče mogućnosti, nema prilike za napredak i mogu samo ić dalje negdje drugdje.

Selidba pri kraju, sutra mi još dođe novi madrac i mogu se konačno preseliti u vlastiti stan.

Giphy - Turning Around GIF by HBO Max

Još 2 gableca do godišnjeg, instaliravam sve Monkey Islandove na laptop i nosim sa sobom i posudio Pokemon Legends Arceus za Switch pa ću malo i to na moru igrati pošto s bebom neću moć pretjerano biti na plaži. Lagano igranje na terasi uz hladne pive i tuširanje na dvorištu kad mi postane prevruće. Could be worse.