buz LV Throw your hands up, nije bog zna kakva pjesma ali melodija se urezala u pamcenje.

Znam tocno o cemu govoris.

Dan mi je uljepšao ovaj trenutak osvješćivanja da sam (konačno) na svojem, gledam tekmu i uživam u posljednjim tjednima mira prije nego li dijete dođe 😅

Jebeno ste si sredili.

Deadwalker good luck s tim stolom i kutnom garniturom kada dijete uzme bojice u rucice 😅

Deadwalker Podmetač pod kriglu. Orosit će se i napuhnut će se novi stolić.

Deadwalker pozdrav. Gdje radiš i koliki su ti mjesečni prihodi da ovakav luksuz imaš. Može očitovanje?

lp

chono imat ćemo barem opravdanje za starce kada nas budu maltretirali s pitanjima zašto već mijenjamo namještaj 😂

Jako lijepo sređeno!

Lediceeeeeee!!

buz Podmetač pod kriglu. Orosit će se i napuhnut će se novi stolić.

Neće. Seronja pije toplu pivu koja se ne orosi.

Meni to ipak izgleda ko neki konjačić u većoj čaši.

Deadwalker apsolutno svaka slika koju si stavio na forum iz stana mi se jebeno sviđa. Morat ćeš jednom post o procesu uređivanja i svim slikama

Fenix ma mi smo napravili samo neke manje promjene za start, dosta toga smo dobili u stanu dok smo ga kupili. Trenutno smo u uređenju dječje i radne sobe, no kako nas posao dosta pritišće i stiže nam beba uskoro, bude to trajalo još jedno vrijeme. Žena zapravo ima crtu za to, ja samo sklapam namjestaj 🙃

7 dana kasnije
          10 dana kasnije

Položio stručni ispit za administratora baze podataka. 😃 Još seminar riješiti. ali to ću krenut u ponedjeljak.

Javljam roditeljima, kaže mama da uzmem meso za hamburger kad budem išao u Kaufland na povratku doma tak da sam imao hamburgere za ručak.

Još se to lijepo zalilo pivicom.

Diplomski studij službeno je gotov. Obranjen rad.

Giphy - its over GIF