Solid_Snake Ja sam napravio preorder za Launch Edition maksuz na Infomarku na Tuhyjevu riječ, samo jer se sad nadam onom steelbooku 🤣
chono https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/elden-ring-destiny-2-witch-queen-total-war-warhammer-3-game-ready-driver/ Nvidia vec ima spremne drivere
chono [deleted] brutalno? Pa to je grafa stara 3 generacije i to mid range. Bilo je vrijeme da se maknemo sa maxwella. I onda recomended stave 1070 😁 To samo znaci da garantiraju najbolju izvedbu na tim grafama
pravednik Fico GTX 1070 i ryzen 3600X su tu negdje sa PS5 i Series X po snazi, zato je to preporučeno. Vjerojatno za 1440p 60 frejma kako bude na konzolama. Nisu to uopće veliki zahtjevi.
Centurion CONFESSOR: A church spy adept at covert operations. Equally adept with a sword as they are with their incantations. SAMURAI: A capable fighter from the distant Land of Reeds. Handy with katana and longbows
chono DarkPunisher to je kompliment, jer je 1000 chip najsavrseniji gpu chip proizveden 😁 ali da, malo ipak too low za usporedbu sa ps5
milicevic87 Jesu sve te klase nebitne ko u svim prijašnjim souls igrama, gdje naprimjer možeš startati sa warriorom, a levelati statse za mage-a? Ili će u elden ringu biti nekih bitni razlika/ograničenja?
Picek Pa ne bih rekao da su klase nebitne jer ako želiš igrati melee onda je glupo uzimati sorcerea ili pyromancera jer u početku krećeš sa lošim statsima i nedostatkom oružja za melee. Mislim da je odabir klase na početku bitan ako znaš kojim stilom želiš igrati.
milicevic87 Picek pa da, jedino to. Za početak je bitno. Kasnije levelaš statse po omiljenom oružju ili spellu.