Nvidia vec ima spremne drivere
Elden Ring
I mene je iznenadilo, mozda nije dobro optimizirana, vidjet cemo kroz koji patch.
Ovo recommend, to je za 1080/60 ili?
Meni se čini čudnim da je 1060 minimum, a 1070 je odjednom preporučena.
- Uređivano
pravednik gtx 1070 u rangu ps5? Really bruh
- Uređivano
Jesu sve te klase nebitne ko u svim prijašnjim souls igrama, gdje naprimjer možeš startati sa warriorom, a levelati statse za mage-a?
Ili će u elden ringu biti nekih bitni razlika/ograničenja?
DarkPunisher to je kompliment, jer je 1000 chip najsavrseniji gpu chip proizveden ali da, malo ipak too low za usporedbu sa ps5
[deleted]
milicevic87 tako je, isto kao sa soulsima
- Uređivano
PS5 GPU je u rangu 2070 ali posto je to konzola jos je optimziraniji od PC GPU verzije.
Pa ne bih rekao da su klase nebitne jer ako želiš igrati melee onda je glupo uzimati sorcerea ili pyromancera jer u početku krećeš sa lošim statsima i nedostatkom oružja za melee. Mislim da je odabir klase na početku bitan ako znaš kojim stilom želiš igrati.
Picek pa da, jedino to. Za početak je bitno. Kasnije levelaš statse po omiljenom oružju ili spellu.
Iako je u Souls igrama prvenstveno bitan skill i učenje kroz greške. Ako toga nema nikakvo overlevelanje neće pomoći.
[deleted]
Izbor klase je bitan za prvih par sati igre, poslje toga je zapravo svejedno.
tko ce sve startat wretchom?
prvo grafičke sposobnosti nisu na razini niti jedne nvidijine grafičke
uspoređuj sa AMDom. Nvidija ima tehnologiju koju playstation jednostavno nema, i obrnuto. To je amdov tech koji je sony jednostavio napravio boljim.
AMDov tech je brutalan, samo što AMD nije sposoban napraviti dobre drivere pa da ga jebeš. Zato Sony očito ima kompetentne ljude koji mogu postojeću tehnologiju spojit sa svojim secret sauceom i napraviti nešto što nažalost amd nije sposoban napraviti. APU koji jebeno kida.
I to je vidljivo u skorom svakom naslovu. Usporedit performanse sa nvidijom je fakat loše jer kad vidiš što DLSS radi na PCu koji je potpuno neoptimiziran naspram bilo koje konzole, što bi tek onda sony ili xbox mogao napraviti da je od početka imao takav tech?
Picek Ako toga nema nikakvo overlevelanje neće pomoći.
di neće. u ds3 staviš 66 bodova u strenght, 2hander vordt i pobjedio si igru čak i ako si mentalno oštećen. Možeš se trejdati sa svakim bossom preko perserverencea. sve ostalo u hp i endjurans.
fensisuperstar svejedno, da bi došao do navedenog broja soulsa kojima ćeš upgradeat strength, hp i endurance trebaš imati skill, nije da krećeš igrati s tim pa da si od početka overpowered. Znači, svejedno trebaš učiti i pametno igrati.
Picek stari moj ako je Asmongold koji je u početku imao dvije lijeve ruke mogao naučiti igrati soulse dobro onda moze svatko
fensisuperstar
Smijao sam se kad sam gledao njegov put kroz DS1R sve dok nije otkrio zweihander.
Kad bih birao 2 lika iz video igara da mi čuvaju leđa jedan bi bio GiantDad a drugi Black Iron Tarkus
kad smo kod Tarkusa. Najjači video na svijetu.
- Uređivano
- Uređivano
Još malo...
zvao sam Zeldu u osijeku i veli da launch nema steelbook, on nije dobio nikakvi info od distributera
jedini pravi zweihander je chaos zweihander
a što se tiče ds3, vordt uvjerljivo može dishoutat najbrutalniji burst od skoro svih weapona
ali kad je pvp u pitanju
najbroken weapon u igri. Kad te jednom pogodi ostaješ u mašini do kraja
https://thumbs.gfycat.com/BitesizedAdventurousFennecfox-size_restricted.gif
fensisuperstar ima poise dok se spina? Jer gadovi vole sa longswordovima spamat u pvp
deathwish mislim da te treba pogodit greatarrow ili 2 ledohita da bi te zaustavilo. ako imas dobar armor i dobar setup prolazis kroz sve sa weaponartom
fensisuperstar
Ja sam vise manje koristio Ledo za pvp