Ja sam napravio preorder za Launch Edition maksuz na Infomarku na Tuhyjevu riječ, samo jer se sad nadam onom steelbooku 🤣

Ne gejmam na pc-u više, ali ovo mi izgleda poprilicno brutalno za min req.

I mene je iznenadilo, mozda nije dobro optimizirana, vidjet cemo kroz koji patch.

[deleted] brutalno? Pa to je grafa stara 3 generacije i to mid range. Bilo je vrijeme da se maknemo sa maxwella. I onda recomended stave 1070 😁
    To samo znaci da garantiraju najbolju izvedbu na tim grafama

Ovo recommend, to je za 1080/60 ili?

Meni se čini čudnim da je 1060 minimum, a 1070 je odjednom preporučena.

CONFESSOR: A church spy adept at covert operations. Equally adept with a sword as they are with their incantations.

SAMURAI: A capable fighter from the distant Land of Reeds. Handy with katana and longbows

Fico

GTX 1070 i ryzen 3600X su tu negdje sa PS5 i Series X po snazi, zato je to preporučeno.

Vjerojatno za 1440p 60 frejma kako bude na konzolama.

Nisu to uopće veliki zahtjevi.

Fico Uđeš u postavke i jedino što možeš promijeniti je brightness.

Jesu sve te klase nebitne ko u svim prijašnjim souls igrama, gdje naprimjer možeš startati sa warriorom, a levelati statse za mage-a?
          Ili će u elden ringu biti nekih bitni razlika/ograničenja?

DarkPunisher to je kompliment, jer je 1000 chip najsavrseniji gpu chip proizveden 😁 ali da, malo ipak too low za usporedbu sa ps5

PS5 GPU je u rangu 2070 ali posto je to konzola jos je optimziraniji od PC GPU verzije.