gusterko ja uzeo preko zero.hr

sumnjam da ima igdje jeftinije s dostavom

Soul volim ukebati digitalno igru ali ovo se ipak uzima na disku 😀

[deleted] Ovo je stvarno super cifra kontam da će pasti preorder kod njih usput hvala ti .......

Koliko je onaj network test u biti bio gotova igra? Jel to grafički i gameplayom to?

Da li tko od vas želi kupiti PS5 verziju za 350 kuna?

Ja sam napravio preorder za Launch Edition maksuz na Infomarku na Tuhyjevu riječ, samo jer se sad nadam onom steelbooku 🤣

Ne gejmam na pc-u više, ali ovo mi izgleda poprilicno brutalno za min req.

I mene je iznenadilo, mozda nije dobro optimizirana, vidjet cemo kroz koji patch.

[deleted] brutalno? Pa to je grafa stara 3 generacije i to mid range. Bilo je vrijeme da se maknemo sa maxwella. I onda recomended stave 1070 😁
        To samo znaci da garantiraju najbolju izvedbu na tim grafama

Ovo recommend, to je za 1080/60 ili?

Meni se čini čudnim da je 1060 minimum, a 1070 je odjednom preporučena.

CONFESSOR: A church spy adept at covert operations. Equally adept with a sword as they are with their incantations.

SAMURAI: A capable fighter from the distant Land of Reeds. Handy with katana and longbows

Fico

GTX 1070 i ryzen 3600X su tu negdje sa PS5 i Series X po snazi, zato je to preporučeno.

Vjerojatno za 1440p 60 frejma kako bude na konzolama.

Nisu to uopće veliki zahtjevi.

Fico Uđeš u postavke i jedino što možeš promijeniti je brightness.