herc Pojma nemam, ali da ti budem iskren i da im sve igre izgledaju kao Dark Souls 1, ja bih bio prezadovoiljan! Kod njihovih igara grafika mi je najmanje bitna. Jednostavno, ta atmosfera koju stvore…
Ma naravno, samo stvarno se trebaju više ostaviti tog legacy engine, posebice smo vidjeli da ne ide uz open world dobro.
herc Što se tiče stabilnih frameova, koliko god ih volio, tu mogu (i moraju) biti bolji!
Stvar je ta da su imali demon soul, dark souls pa dark souls 2 pa Bloodborne i sve odreda loše performanse. Zatim eto Dark Souls 3, nešto bolje i Sekiro se onda jako dobro vrtio posebice na PC, a da ne govorim da je sada lock 60 na novim konzolama i onda katastrofa sa Elden Ring i onda Armored Core 6 leti na PC i 120fps i to po prvi puta bez fan made patcheva.
Sada ti meni reci ko tu koga jebe?! Očito kada rade više fokusirane igre to ide, a ako hoće ove open world onda neka više naprave novi engine jer sada su se namazali love na krilima Elden Ring -a i nema više izlika.
solidmerlin art je second to none. To nitko ne osporava. Dizajn likova odličan. Medjutim low poligona svugdje, face iz ps2 ere, animacije likova iste još od demon solus-a, a izvođenje katastrofa. Vjerujem da mogu i umiju puno bolje od ovoga i ako ćemo kritizirate druge radi ovakvih stvari, onda nije ni from soft imun.