escoban sve se svodi na to odi na pointofinteres pobij par creepova i pronadi bossa da bi ga ubio i dobio neki item.
Doslovce si opisao 99% RPGa ili akcijskih RPGa.
Elden Ring nije bez veze popularan.
Da , ima specifičnu, dosta statičnu mehaniku borbe kao i ostale souls igre,s izuzetkom što Elden Ring ima konja i ogroman, raznovrstan svijet pun tajni i combat, iako je dosta last gen, jednodimenzonalan i vrlo spor, ima određeni challenge kojeg ljudi vole.
Da, Horizon je u svakom, ali baš svakom tehničkom aspektu generaciju ili dvije bolji od Elden Ringa. Od animacija pa nadalje.
Čak i combat je puno raznovrsniji i dinamičniji, ALI ću reći da Elden Ring ima puno veći world prožet misterijem i izazovom i slobodom progresa, dok je Horizon puno manje RPG, a puno više Story Driven Action RPG.
Da Horizon ima samo jednu težinu igranja i da su Bossovi napravljeni kao u ER dobio bi potpuno novu dimenziju.
Priča u ER(ako izuzmemo Ranni i Melania/Miquela story line) je prilično bezposljedična, kraj je potpuno nebitan i jezikom Gen Z : its simply Mid.
I čisto da se razumijemo, uživao sam totalno u ER, ali kad sam završio ER i ekspanziju , nije mi palo na pamet opet zaigrati(što zbog respeca koji je moguć unutar igre, što zbog lošeg kraja).
Dok sam recimo oba Horizona opet odigrao na Ultra težini.
I da, u pravu su mnogi, Souls igre moraju napredovati jer su baš drvene. Demon Souls Remake je tehnički i animacijama miljama ispred ostatka