Evo nakon xy sati..moram priznat da sam više manje zadovoljan igrom…čak mi je i open world sasvim ok…
Međutim jako sam nezadovoljan lošim lootom weapona…dakle sve što sam našao melee je više manje isto…slični statsi…osim jednog večeg mača na samom početku igre…u onoj kočiji…
I dogodi se…da uspijem skupit materijale za +4 weapon….i naravno idiot ih udarim u taj mač…
I na kraju mi je on sam užasno useless jer je užasno spor…a večina "kritičnih" enemija je brzo.
Zaključio sam da što se melee tiče igra voli brze napade i oružja…i sad gubim volju igrat…da opet skupljam materijale za brži weapon.
Također skaliranje težine mi ne briljira…dakle ono svjetlo kao vodilja…koliko sam shvatio vodi kao main story…i dođem do onog dvorca…kad tamo valjda 3x jači neprijatelji…kužim da bi možda trebao u neku drugu "lakšu" zonu…ali opet…ako me vodiš nekud…još razumijem 50% jače enimije ali ovo je daleko više…
Grafika i performanse također lila…imam nekad osjecaj trzanja…moglo bi to daleko bolje.
Uz to sve kako parijat? jbt pa u ds123 sam bio parry god…ovdje nisam ni jednom uspio h