Zero da taj counter je totalno broken..doslovno držiš l1..i nakon blocka držiš r2..u večini enimija ih sjebe instant…pogotovo ako je dobar hander…

U globalu je to OP…i parry kao takav je useless..jer je daleko daleko zahtjevniji.

1.06 je vani -

Na kraju će osakatit igru sa tim nerfanjima kao što su osakatili Dark Souls 3.A sve zbog PvP plačljivaca trpe oni koje to uopće ne zanima.

Pazi ti to, usudili su se malo taknuti u RoB.

master_x

Ček, jel oni rade rebalancing offline singleplayer igre zbog afterthought multi modea kojeg nitko ne igra?

From je još gori developer nego sam mislio.

wooddiebone Je.Uništavaju PvE dio igre zbog PvP-a.A taj PvP igra zanemariv dio igrača al su konstantni na Jubitou sa svojim RoB buildovima i cvilidretama koje nalete na njih.

7 dana kasnije

Barem je RoB bio easy za parriat kada invader krene spammat njime.

Nepotreban nerff zbog ekipe kojoj nejde parry. 🙂

22 dana kasnije

Haha podsjeća me Miyazaki malo na našeg Kečkeša 😃 Vidi Kaze, zlotvora.

15 dana kasnije

Nakon cijelog ljeta pauze, nastavio igru. Nista nisam izgubio sto se tice gameplaya i dalje sve u prstima 😁 Medutim, ja sam mislio da sam pri kraju igre, a kad ono Leyndell je OGROMAN! A znam da kad tad opet moram doci u Farum Azulu. Nije da se bunim, naprotiv, ovo mi je izmamilo osmjeh na lice, jer imam dobro izgradenog lika i nemam probleme sa dionicama i bossevima. Kakva igra eeeej, nisu normalni sta su napravili

5 dana kasnije

Ubio Mohga sa temperaturom 38.5

Boss kao takav nista posebno, pao iz prve, ali put do njega bogovski. Prosvrljao sam kroz sve koridore i svaki kutak pregledao. Bilo je zeznutih stvari, ali na kraju je bio stvarno gust. Lokacija onako odvratna, ali jebeno dizajnirano sve

kauboj jel statican ili dinamican boss? Pitam za frenda comet azurea