Elden Ring
Ja sam igru prošao u 50h i to mi je sasvim OK trajnost. Moglo je više da sam išao i sve side questove raditi ali me igra emocionalno iscrpila. U biti ono što mene jedino smeta pored naravno damage scalinga jest setting tj. ta doom and gloom atmosfera gdje su svi jadni i bijedni kao i u svim Souls igrama. Mislio sam čim je ovaj GOT buco upleten u to da će imati orijentaciju prema high fantasy stilu poput recimo Nokronu kojeg su prekrasno dizajnirali.
Utukao zasada u igru 110 sati i nije mi nimalo dosadna, dapače. Od svih FS-ovih igara meni definitivno najbolja igra no trebam je završiti da to mogu konačno i potvrditi.
- Uređivano
StarFox_N Main story je 50 sati. Sav sadržaj ukupno cca. 100 sati.
Ako pricamo o Eldenu, ne bih se slozio da je samo 100h sadrzaja. Ima barem duplo, pogotovo ako ga ides sam traziti. Uz guide i OP build od pocetka igre mozda i ide, ali to nije mjerodavno niti malo. U pocetku smo svi igrali normalno i istrazivali da dodjemo do necega, sad se valda prvo iskopa koji build i gdje nac najbolje dijelove za njega pa se onda igra. Najveca car igre i jest da sam prokopas pa pokusas slozit nesto od toga da te nosi dalje.
Oni prije risani su bili bolji,sad više nema inspiracije.
Malo trivije:
Fora (ili ne) što ga se može natjerati i da aterira u vodu, ako to nisu fixali.
Scarlet rot me izbacivao iz takta žešće dok nisam nabavio incantation s kojim ga mogu riješiti, onda je sve postalo laganica.
Predobro , lik dobio mač
Hoće sad in real life solirat nekog
Brutalno.
Mač izgleda predobro, a gesta je za skinut kapu.
Igra ima stvarno nevjerojatnu priču,najbolju od Froma dosad,ma da nisam skužio ni 5 % a baš sam se trudio.Respekt još jednom.
Zbilja odlična priča kad je valjda 90% igrača ne pohvata i treba čitat članke na internetu da je "shvate".
member To i mene malo iritira…kad se komplicira s pričom…onak ne mislim provest u igri 500 sati da proučim svaki kutak igre i skužim priču.
Barem imaš hrpu likova koji praktički mogu živjeti od kanala i stranica posvećenih loreu Fromovih igara. Nema ničeg sličnog, osim kad treba recimo secirati radnju Kojiminih igara, tu se pogubi i on sam.
Uglavnom, živio Vidyja, makar tbh nisam ni gledao ER lore nešto pretjerano.
Elden Ring Barbarians of the Badlands DLC Leaks Online
https://gamerant.com/elden-ring-dlc-2023-leak-ransomware-attack-barbarians-badlands-godfrey/
Papa Miriel > ostali.:awe:
fensisuperstar Baš gledao danas…kakva bolest….pa ti likovi znaju za svaki kutak i svaki item u igri.
Strašno…neželim ni znat koliko sati treba igrat da bi došao do ove razine.
Evo nakon xy sati..moram priznat da sam više manje zadovoljan igrom…čak mi je i open world sasvim ok…
Međutim jako sam nezadovoljan lošim lootom weapona…dakle sve što sam našao melee je više manje isto…slični statsi…osim jednog večeg mača na samom početku igre…u onoj kočiji…
I dogodi se…da uspijem skupit materijale za +4 weapon….i naravno idiot ih udarim u taj mač…
I na kraju mi je on sam užasno useless jer je užasno spor…a večina "kritičnih" enemija je brzo.
Zaključio sam da što se melee tiče igra voli brze napade i oružja…i sad gubim volju igrat…da opet skupljam materijale za brži weapon.
Također skaliranje težine mi ne briljira…dakle ono svjetlo kao vodilja…koliko sam shvatio vodi kao main story…i dođem do onog dvorca…kad tamo valjda 3x jači neprijatelji…kužim da bi možda trebao u neku drugu "lakšu" zonu…ali opet…ako me vodiš nekud…još razumijem 50% jače enimije ali ovo je daleko više…
Grafika i performanse također lila…imam nekad osjecaj trzanja…moglo bi to daleko bolje.
Uz to sve kako parijat? jbt pa u ds123 sam bio parry god…ovdje nisam ni jednom uspio h
Ako ne ide parry, udaraj counter, heh. No da, two handeri su više za gušt i kad bolje upoznas igru, brži one handed wpn i štit su ipak više za preporuku.
Zero da taj counter je totalno broken..doslovno držiš l1..i nakon blocka držiš r2..u večini enimija ih sjebe instant…pogotovo ako je dobar hander…
U globalu je to OP…i parry kao takav je useless..jer je daleko daleko zahtjevniji.
1.06 je vani -
Na kraju će osakatit igru sa tim nerfanjima kao što su osakatili Dark Souls 3.A sve zbog PvP plačljivaca trpe oni koje to uopće ne zanima.
Pazi ti to, usudili su se malo taknuti u RoB.
Ček, jel oni rade rebalancing offline singleplayer igre zbog afterthought multi modea kojeg nitko ne igra?
From je još gori developer nego sam mislio.
wooddiebone Je.Uništavaju PvE dio igre zbog PvP-a.A taj PvP igra zanemariv dio igrača al su konstantni na Jubitou sa svojim RoB buildovima i cvilidretama koje nalete na njih.
- Uređivano
Barem je RoB bio easy za parriat kada invader krene spammat njime.
Nepotreban nerff zbog ekipe kojoj nejde parry.
Haha podsjeća me Miyazaki malo na našeg Kečkeša Vidi Kaze, zlotvora.
Torgue Ma miyazaki je legenda.
Scarlet Rot <3
Nakon cijelog ljeta pauze, nastavio igru. Nista nisam izgubio sto se tice gameplaya i dalje sve u prstima Medutim, ja sam mislio da sam pri kraju igre, a kad ono Leyndell je OGROMAN! A znam da kad tad opet moram doci u Farum Azulu. Nije da se bunim, naprotiv, ovo mi je izmamilo osmjeh na lice, jer imam dobro izgradenog lika i nemam probleme sa dionicama i bossevima. Kakva igra eeeej, nisu normalni sta su napravili