Ali stvarno, nemoguce je. Pogledaj smo redoslijed:

1. Nadi Selen
  2. Nadi onog polumrtvog Azure sorcerera i pokupi azure magiju
  3. Dodi do Selen kako bi aktivirao questline
  4. Nadi Lusata u Caelidu nakon sto dobijes seal od Selen
  5. Vrati se do Selen i iscijedi razgovor
  6. Nadi zarobljenu Selen i uzmi njen kamen
  7. Razgovaraj sa Jarrenom nakon sto koknes Radahna
  8. Pronadi trecu Selen nakon DVA ilussion zida!
  9. Ozivi tu Selen sa kamenom
  10. Odi do Renalle i pomogni Selen ili Jarrenu
  11. Dodi gdje je bio Azure sorcerer i pokupi set

Ono daj me nemoj da je netko ovo sam odradio 🤣

Ulovio legendary sorceries achievement, ali ovo me triggeralo full. I k tome to sam nasao u "Land of Snow and Sorrow" (barem tako izgleda):

Jebi se Jari i ti i tvoj Time I

100% ili nikako. Nije važno što 98% sve te opreme vjerojatno neće nikad ni trebati.

Zero nisi skuzio o cemu pisem… Rain of Stars… Land of Snow and Sorrow…

chono Jebo ga bas, nema do prvijenca, nije mi baš kliknuo Time.

chono Taj dio kužim da ga je mučio, Cubase 32bit-a tera cirka 10 traka i onda krene žvakat sve redom. Pošto on voli 48 instrumenata na svojim albumima, bilo je realno da tad to ne može snimit. Isto tako lik je zabrijao da to treba snimit, a napravio je masterpiece i bez 48 instrumenata, tj ovo sa 48 instrumenata mi nije baš sjelo 😃

Da je odigrao Elden Ring nebi brljavio toliko. Time II će nikad, i uopće me ne zanima.

foggy ma nek jede govna, keep it simple i daj materijala. Jebo ga Patreon da ga jebo!

Sinoc dosao do pravog Mohga, Lord of Blooda. Hvala sto mi niste rekli za JOS jednu regiju 😁 bilo je vec kasno i pokrenuo sam fight da vidim o cemu se radi. Zgodan boss od dvije faze. U drugu sam ga poslao u 3 sekunde, nisam znao za blood loss pa me isisao. Ali nece biti problema, pada danas iz prve

chono Sry, ne digam Wintersun. Ali kul ako u razvojnom timu ima fanova i stavili su reference. Meni se čini da je bilo par onih koji se očekivano odnose na Martinove knjige.

Zero vise je Lotra nego Martina ovdje. Na svakom koraku je Lotr utjecaj, od lokacija, bosseva i likova.

Zavrsio s poslom i odmah upalio igru da ga smeljem:

Najava na Game Awards 100%

Najtezi dio igre, ujedno i dio igre koji bi mogao biti nesto najteze opcenito je Ordina i ona 4 plamena. Da nisu ostavili upaljen plamen nakon sto pogines, ja neznam kako bi ovo prosao…

Oni archeri su OP, dolje oni nevidljivi assassini su OP, a skuziti najoptimalniju putanju do pojedinog plamena i to odraditi u jednom pokusaju bi bilo nemoguce. Hvala From za ovakvu odluku da pustite upaljen plamen jednom kada ga zapalimo 😊

Ja sam koristio onu neku baklju da ih vidim, jer inače je neizvedivo to proći osim ako ne misliš trčati kao bezglava kokoš dok te ganjanju nevidljivi assassini, a i tad je lutrija to proći bez ne znam koliko pokušaja. Naravno, nisam imao pojma da treba ta točno određena baklja koja se kupi kod nekog tamo trgovca dok nisam zguglo. #totalnodobardizajn

Ja sam naišao na samo jednog assassina, i to onaj gdje su ljestve gdje se popneš na prvu zgradu od koje onda ide dalje skakanje i to možda samo par puta tako da sam mislio da je samo jedan tamo. Zato su mi archeri bili rak rana, gađaju od preko 5 zgrada i tope HP.

Ja sam prosao bez baklje, ali sam se izjebo ko mali majmun. 2 archera sam skinuo, a treceg zanemario i izrolao se po krovovima. Assassina ima vise i iritantni su. Dode mi da nabavim tu baklju i da ih izrokam

kauboj Đuka, ma ovo je za tebe idealni idući From čelinđ:

#tryhard