Elden Ring
- Uređivano
Upoznao sam papu
Oče, gresio sam, katana mi krvava
Zar nismo rekli da ćemo likove i te stvari stavljati u spoiler temu ili pod spoilere da fogaču i senzibilnim ne dignemo tlak na 120 ?
- Uređivano
fensisuperstar Umjesto da pizdim počeo sam tražit gdje živi da mu dođem obrisat post taj koji je okeljio.
Sory momci, ja mislio spojleri samo za konkretne informacije, prikaze bosova i lokacije
Ma lakse mi da obrisem, jel imamo neku foto temu za Elden Ring?
Centurion odi u spoiler temu i udaraj što ti srce želi.
Centurion Evo, da ne kopaš i pitaš se gdje je, što je.
https://forum.ffa.hr/d/23101-elden-ring-borbe-i-buildovi-spoiler
oh btw, ja saznao što su one footprintsi što stalno trče u krug. jebem ti krv
Misliš one kuće sa zvonikom? To saznah sinoć i ako na to misliš do jaja je stvar
Trčkaralo u krug sam i ja baš jučer riješio. Samo, trebalo je par pokušaja da ga zveknem.
densetsu problem je što sam ja na 80% igre i tek sam sad skontao
49 sati, LVL 89. Uveliko vise ne licim na samuraja
Side questovi su mi jos uvek super, svet je neverovatno lep a sto dublje budete kopali bice jos lepsi.
From bas zna da odradi arhitekturu vecih gradova i dvorceva kako treba.
Da upadnu nekom od ovih rpg studija i odrade im par gradova pa nek ovi onda rade ostalo.
Moj obican udarac i ne oduzima bas nesto puno vecim neprijateljima ali ih zato L2 fino smiruje.
Sad sam izgasio, nisam ni jeo kako treba danas a bome ni radio ista drugo sem ovoga.
fensisuperstar oh btw, ja saznao što su one footprintsi što stalno trče u krug. jebem ti krv
Ja i dalje nem pojma ali neke od njih sam obelezio na mapi da znam gde da se vrnem.
AbelKOsMos Sad sam izgasio, nisam ni jeo kako treba danas a bome ni radio ista drugo sem ovoga.
Samo ću dodati da sam zaboravio kak tanjur izgleda, a faca mi izgleda gore od fensijevog novog zelenog lika. Ova igra nije normalna.
62 strengtha, 733 attack power, lupim obicnog malog stakor... 30% hp mu ostane. Sjever je bas zabavan