foggy Da, rijesio sam prekjucer. Necu nista u detalje, ali meni jedno od najboljih podrucja 😃 I ja sam bio oko 80, sasvim dovoljno.

Upoznao sam papu 😃
Oče, gresio sam, katana mi krvava

1 / 9
Putin vs Zelenski Još malo predivnih scena, ne zamerite jače je od mene

Zar nismo rekli da ćemo likove i te stvari stavljati u spoiler temu ili pod spoilere da fogaču i senzibilnim ne dignemo tlak na 120 😃?

Na pcu se može instalirat photomode

fensisuperstar Umjesto da pizdim počeo sam tražit gdje živi da mu dođem obrisat post taj koji je okeljio.

Sory momci, ja mislio spojleri samo za konkretne informacije, prikaze bosova i lokacije

Centurion Samo editiraj i potrpaj unutar [ spoiler ] [ /spoiler] tagova (makni razmake unutar [] da ti napravi Read More. Nije fer da novi igrači to vide i polude.

Trčkaralo u krug sam i ja baš jučer riješio. Samo, trebalo je par pokušaja da ga zveknem.

Napravio sam si novog lika za PT2 i startam sad. Idem se malo opustit 😃

49 sati, LVL 89. Uveliko vise ne licim na samuraja

🙂
        🙂
        1 / 2
        Ostao mi je predpostavljam jos jedan deo mape da otkrijem i sve se bojim da se to nekako moze propustiti i da ce me zvekne kraj igre Sad cu se polako bacim na procesljavanje prijasnjih podrucja, cu se vratim kod jos nekih momaka sto su me silovali da ispravim to i naravno u otkrivanje ostatka mape.

Side questovi su mi jos uvek super, svet je neverovatno lep a sto dublje budete kopali bice jos lepsi.
        From bas zna da odradi arhitekturu vecih gradova i dvorceva kako treba.
        Da upadnu nekom od ovih rpg studija i odrade im par gradova pa nek ovi onda rade ostalo.
        Moj obican udarac i ne oduzima bas nesto puno vecim neprijateljima ali ih zato L2 fino smiruje.
        Sad sam izgasio, nisam ni jeo kako treba danas a bome ni radio ista drugo sem ovoga.

fensisuperstar oh btw, ja saznao što su one footprintsi što stalno trče u krug. jebem ti krv

Ja i dalje nem pojma 🙂 ali neke od njih sam obelezio na mapi da znam gde da se vrnem.

AbelKOsMos Sad sam izgasio, nisam ni jeo kako treba danas a bome ni radio ista drugo sem ovoga.

Samo ću dodati da sam zaboravio kak tanjur izgleda, a faca mi izgleda gore od fensijevog novog zelenog lika. Ova igra nije normalna.

62 strengtha, 733 attack power, lupim obicnog malog stakor... 30% hp mu ostane. Sjever je bas zabavan 😆