Zero Imam filing da Äe se ovo igrati joÅ” tjednima i sad na 20h uopÄe mi nije ni blizu zasiÄenja. Kakav spektakl.
Imao sam trenutak zasiÄenja, ali to je trajalo 1 dan jer sam udarao 12h dnevno minimalno, i to skoro 6 dana za redom, i joÅ” napravio 30 videa za kanal š
Kad sam se malo skulirao, sve se vratilo na svoje mjesto, i brojim blizu 80tak sati igre, nisam niti na pola, a evo jedva Äekam opet da dan proÄe da se vratim igranju. Side content je sad drugaÄiji u drugoj regiji, i apsolutno se ne mogu odvojit od ove crvene regije koliko je challenging i unique. Tu je sve na mjestu, pic pic.
U nekoj sam face grupi gdje vidim da ljudi veÄ imaju platine (i to samo zato jer je guide doÅ”ao nedavno), pa se sad hvale sa satnicom i platinom i navode 80tak sati kao "Super igra, najbolja, preÅ”ao sam main story i Äak dosta side contenta".... ZnaÄi ovo je takva laž da to nisu istine. Nema teoretske Å”anse da u 80h poÄistiÅ” igru, em uopÄe nije lagana, em nema nikakvog smisla jer optional dungeoni traju po 5h (oni malo veÄi), en side contenta ima po valjda 30h u svakoj regiji... ZnaÄi ljudi masovno varaju s dupliciranjem duÅ”a, oružjem... Žao mi je Å”to to nisu zabranili, jako mi je žao jer u Demons Soulsima jesu ako se ne varam. I ljudi apsolutno izbjegavaju u ovim sluÄajima exploration i "Do it yourself" princip. Äisto da se razumijemo, ja ovo planiram igrat 300h ako treba. I to legit way, uz exploration kako je i zamiÅ”ljeno. NeÄemo se lagati, pogledam i ja elden wiki kad trebam info oko questa ili neÅ”to gdje ne znam od kud da krenem - ali ako brstite sve, sve Äete i naÄi veÄinom sami. A tu leži najveÄa Äar igre.