Elden Ring
- Uređivano
Pao Godrick nakon par pokušaja. Nisam želio koristiti pomoć, na 32 levelu je solidan izazov i jedna od čak boljih borbi u Fromovim igrama dosad, primjećujem već obrazac po kojem su radili bossove u ovom nastavku - brzi, ogroman range, par AoE napada kojima te umlate bez problema (obično u 2 hita) i po običaju od DS3 tu je i druga faza borbe. Iđemo dalje.
- Uređivano
Znači šamaraju me ko budalu u Caelidu. Mislio sam budem pomalo, aha, neće ići. Valja bacit dozu istraživanja jer levela treba, endurance treba, sve treba. Pokušavam dić oružje i Spirite - aha, trebam iteme iz dungeona. Kako me kolju, jučer sam poludio Uf, danas su nadrapali, digao sam se na level 80 i nosim super sexy armor set, oružje na +5 (ovo koje imam je tier 2 valjda pa treba jače kamenje i teže ide gore) i sad je bolje, ali i dalje me 1 hitaju uredno negdje. Life if peachy. Ovo sve nije ni polovica igre. Bližim se na nekih 70tak sati. Ovi platinaši koji su igru okrenuli za 87h su varalice kakvih nema - znači nema šanse da legit putem regularno bez varanja skupiš sve, prođeš kroz sve i levelaš se brzo tak. Plus, zašto ovo ikad završit kad je tak dobro?
Uvjerio sam se i ja da je Caelid malo zahtjevnije područje s obzirom na moj level (56), pa ću ga čistiti kasnije
. Jučer skužio par skrivenih spilja s početnog područja koje sam eto nekako uspio propustiti te riješio prvog zmaja. Danas idem na drugog bossa, a onda who knows...
densetsu Uvjerio sam se i ja da je Caelid malo zahtjevnije područje s obzirom na moj level (56), pa ću ga čistiti kasnije
Je, to je recimo treća regija u koju ideš. I ja tu i moram radi evenata i Rune, i uspio sam Castle odradit, ali sve dalje što idem tu pomest je apsolutno teško Tako da malo sad tu češljam, otkrio sam finih stvari, weapona, svega. Puno sam NPC questlinea odradio, sad ću još malo dovest u red armore i levele pa napadam dno Towera u Caelidu. Ima gro predivnih lokacija i dungeona.
Bome ovdje bas daju posteno levela te se oruzija puno vise scaleaju nego u ostalim souls igrama. Soft cap je ovijek bio 30, ovdje pici i preko 60... Bas sam sinoc presao lv100 bez imalo farmanja. Ali i dalje se neosjecam overleveled, ni blizu... Samaraju me ko majmuna gore na sjeveru
[deleted]
- Uređivano
Ne mogu opisat koliko je ova igra zarazna i ulazi mi u top 3 igre svih vremena, stvarno je skoro pa savršena.
jedini minus koji joj mogu naći je grafika i fps dropovi.
zamislite elden ring ali da priblizno izgleda i izvodi se kao demons souls od bluepointa.
ali sama igra kao igra je nesto najbolje sto sam ikada igrao a sa 35 sati tek sam zagrebao po površini.
Soul Samaraju me ko majmuna gore na sjeveru
Jesi išao u:
Baš se spremam ići tamo, pa ću na sjever. Na sjeveru sam došao sam Atlus Plateu, ali nisam ni zagrebao mapu niti nešto drugo. Pratim ovaj Age of Start missable questline. Sad sam lv 80 pa ce ici valjda, u Caelidu su me isto napatili, tj imam još pokoji dungeon tamo odradit.
- Uređivano
Upoznao sam papu
Oče, gresio sam, katana mi krvava
Zar nismo rekli da ćemo likove i te stvari stavljati u spoiler temu ili pod spoilere da fogaču i senzibilnim ne dignemo tlak na 120 ?
- Uređivano
fensisuperstar Umjesto da pizdim počeo sam tražit gdje živi da mu dođem obrisat post taj koji je okeljio.
Sory momci, ja mislio spojleri samo za konkretne informacije, prikaze bosova i lokacije
Ma lakse mi da obrisem, jel imamo neku foto temu za Elden Ring?
Centurion odi u spoiler temu i udaraj što ti srce želi.