weky ja ju iskreno koristim gotovo samo kad se treba teleportirati negdje.
Kontam da kad otvoris sve sites of grace mapa izgleda kao ona u BotW kad pootvaras sve mini dungeone lol.
Ali barem nema slika zivotinja, mini misija i ostalih sranja kao u svim ostalim open world igrama (izuzev zelde i sotc) jer to je gnjusno do bola, a nema ni mini mape jer kad je ista prisutna u igri zapravo se svi igramo mini mape jer blejimo 90% vremena u nju.
Brijac ako se odlucis igrati, onda uskoci odmah u elden ring. Demon's Souls iako laksi, realno je najgora igra u serijalu iako se sada odjenom fali i to najvjerojatnije samo zbog grafike.
Sekiro pak ni ne spada u souls igre, ali njega ti ne bih ni preporucio jer je learning curve jako spor i igra je teska kao vrag, pogotovo za nekoga tko ne igra ovakve igre.
Prva dva dark soulsa su vec zastarili i ruzni (oprostite fanovi, ali ruzne su igre jbg), dok je Bloodborne u nacelu tezi i trazi agresivniji pristup dok se u dark souls, demon's souls i elden ring, ako i nisi neki ofenzivac mozes skrivati iza stita i health itemi se refillaju na mjestima Checkpointa, dok kod BB moras farmati health iteme sto bi te jos dodatno obeshrabrilo i bilo bi ti tedious.
Ostaje dakle Dark Souls 3 ili Elden Ring, a s obzirom da je Elden Ring nova igra i moguce po svemu bolja, mislim da je izbor vrlo lak.
Iako ja bih cekao pad cijena na tvom mjestu.