Pitanje, ovo je prava “souls” igra? Izgleda mi odlično i volio bi probati, ali nikad nisam igrao souls igre. Što je još gore, uglavnom igram na easy/normal pa ne znam imate li kakav savjet za mene, da se uopće ne trudim, da probam prvo neke druge souls igre ili nešto treće?

maverick Ja bih iskreno jos manje pokazivaca volio na mapi, ali ajd.

Kasnije je mapa jako sugestivna. Praktički ništa se ne podudara sa stvarnim terenom.

weky ja ju iskreno koristim gotovo samo kad se treba teleportirati negdje.
      Kontam da kad otvoris sve sites of grace mapa izgleda kao ona u BotW kad pootvaras sve mini dungeone lol.
      Ali barem nema slika zivotinja, mini misija i ostalih sranja kao u svim ostalim open world igrama (izuzev zelde i sotc) jer to je gnjusno do bola, a nema ni mini mape jer kad je ista prisutna u igri zapravo se svi igramo mini mape jer blejimo 90% vremena u nju.

Brijac ako se odlucis igrati, onda uskoci odmah u elden ring. Demon's Souls iako laksi, realno je najgora igra u serijalu iako se sada odjenom fali i to najvjerojatnije samo zbog grafike.

Sekiro pak ni ne spada u souls igre, ali njega ti ne bih ni preporucio jer je learning curve jako spor i igra je teska kao vrag, pogotovo za nekoga tko ne igra ovakve igre.

Prva dva dark soulsa su vec zastarili i ruzni (oprostite fanovi, ali ruzne su igre jbg), dok je Bloodborne u nacelu tezi i trazi agresivniji pristup dok se u dark souls, demon's souls i elden ring, ako i nisi neki ofenzivac mozes skrivati iza stita i health itemi se refillaju na mjestima Checkpointa, dok kod BB moras farmati health iteme sto bi te jos dodatno obeshrabrilo i bilo bi ti tedious.

Ostaje dakle Dark Souls 3 ili Elden Ring, a s obzirom da je Elden Ring nova igra i moguce po svemu bolja, mislim da je izbor vrlo lak.
      Iako ja bih cekao pad cijena na tvom mjestu.

foggy Pa ne,Fensi piše tutoriale za lokacije po netu.Sve zna,gdje,kud kamo.Gdje se može farmat itd.
      Vaati i FightingCowboy su nule.

foggy @fensisuperstar ti malo abjuzaš internet a? +10 oružje (nema šanse da si to sam uspio), spominješ EXP exploite (isto sigurno sam nisi nabasao na to). I tak. A mi ostali igramo normalno. I onda ćeš nas htjet invejdat. Skoro si gori od @Miro koji pali God Mode u svim igrama.

prvo. imam istraženo onako više mape od tebe 😃 mozda nisam ubio toliko fieldbosseva ali sam išao na dijelove gdje te mobovi ubijaju pogledom. doslovnot trčim lootam itd. Nalutao sam se toliko tih stonova za upgrade +5+6+7 itd da sam od +6 upgradea direktno dosao na +10 i onda skuzio da imam i za +11 samo nisam imao soulova. a vecinu bosseva sam ubijao sa +2+3 zweihanderom. A greatsword sam nasao slučajno. Da sam znao gdje je preko tutoriala uzeo bi ga odmah na početku i ne bi 2 weapona prije toga isao upgrejdati jendog na +5 a drugog na +3.

Bogami @elder8472 se nije zajebavao kad je reko da je onaj vitez pravi izazov. Ubijo boga u meni sinoc, od muka sam otisao spavat... Znam da je slab na parry ali ja sam uporan (citaj glup) i nezelim igrat sa stitom 😅

foggy boga mi ako se nabuffaš i obučeš heavy armor mozes biti walking tank kao u ds3 kad bi doslovno trejdao sa bossevima i outtrejdao ih sa perserverencom 😃

sad imam 28 ili 29 vit 40 str 12 dex (i know..) i dok dodjem 30 vit pumpam sve u staminu da mogu nosit malo teže opreme. I onda budem facetankao sve.

Sinoc otišao u pičku materinu i riješio iz prve bossa jednog. 🙂

@foggy malo si zabrijo, nebi reko da @fensisuperstar gleda po netu. Pa nije znao ni da ima hp debuff dok mu ja nisam napisao 😆
          Kako je reko, pa samo sa istrazivanjem nađes brdo toga. I ja imam vec dobrano nabrijan Claymore samo zbog lutanja i zalazenja tamo gdje vj nebi trebao jos biti.

mišljenje: dobio sam bio summon neki kao "elite" kojeg zapravo mogu summonirati sa svojim mizernim FPom. i udario sam 2 upgrejda prije nego sam vidio da imam jos jednog Ruskog vojnika za 2 handera, za njega trebam 100 fpsa da ga dignem. i sad ne znam posto sam udario 2 upgrejda dal su oni limitirani toliko i hocu li moci maksati nekog drugog. To mi je sad ona stvar... Osjecam se malo glupo xD

i @foggy kao sto kaze @Soul. Da sam znao nebi napravio neke gluposti sto sam napravio do sad.
          u pt2 cim dobijem konja idem onak pokupit 4 itema i autofarmati xp 😃 tho

Soul Bogami @elder8472 se nije zajebavao kad je reko da je onaj vitez pravi izazov. Ubijo boga u meni sinoc, od muka sam otisao spavat... Znam da je slab na parry ali ja sam uporan (citaj glup) i nezelim igrat sa stitom 😅

Roknuo sam ga klasično, ide, ali zajeban jest.

Bilo kako bilo, dajte ljudi samo neke stvari mećite u spoilere, alergičan sam vidit neke stvari do kojih još nisam došao.

bosscorelli Nisam nikad igra souls igre , sto se desi sa xp i opremom kad umres ? Jel ima autosave ili kaj ?

Kad krepaš onda možeš do leša pobrat sav EXP, no ako pritom pogineš, ode taj EXP. Muka mi je pogledat koliko sam već pogubio do sada 😃 Sve drugo ostaje, tipa možeš odtrčat po item, pobereš ga, pogineš, i on ti ostaje. Klasična From mehanika.

foggy Bilo kako bilo, dajte ljudi samo neke stvari mećite u spoilere, alergičan sam vidit neke stvari do kojih još nisam došao.

To se odnosi na moj post ili? Nebi reko da sam nesto spoilo. Nisam ni dosad, i mapu sam stavio u spoiler tag ranije...

najgluplji način kako umrijeti padnem sa litice, vraitm se da pokupim soulove i ubijem neko govno na putu i idem se mountati 3 metra od litice i konj me ponese u smrt opet 😃

Soul Nije na tebe, samo je fensarda malo bacio spoil, pa čisto da pripazimo svi skupa. Otkrio sam ono govno underground... Znači nije samo jedna mapa u igri, evo još. Dobro kolka je stvarno ova igra 😃

@Soul is that what i think it is. sad samo fali da nadjem armor koji je GIANTS GIANTS GIANTS BECOME UNSTOPPABLE
              Giphy - How You Doin Kiss GIF

Uzivam u ovim komentarima skoro podjednako kao i u samoj igri 😁