Elden Ring
foggy @fensisuperstar ti malo abjuzaš internet a? +10 oružje (nema šanse da si to sam uspio), spominješ EXP exploite (isto sigurno sam nisi nabasao na to). I tak. A mi ostali igramo normalno. I onda ćeš nas htjet invejdat. Skoro si gori od @Miro koji pali God Mode u svim igrama.
prvo. imam istraženo onako više mape od tebe mozda nisam ubio toliko fieldbosseva ali sam išao na dijelove gdje te mobovi ubijaju pogledom. doslovnot trčim lootam itd. Nalutao sam se toliko tih stonova za upgrade +5+6+7 itd da sam od +6 upgradea direktno dosao na +10 i onda skuzio da imam i za +11 samo nisam imao soulova. a vecinu bosseva sam ubijao sa +2+3 zweihanderom. A greatsword sam nasao slučajno. Da sam znao gdje je preko tutoriala uzeo bi ga odmah na početku i ne bi 2 weapona prije toga isao upgrejdati jendog na +5 a drugog na +3.
fensisuperstar Proziran si kao defense u Elden Ringu.
Bogami @elder8472 se nije zajebavao kad je reko da je onaj vitez pravi izazov. Ubijo boga u meni sinoc, od muka sam otisao spavat... Znam da je slab na parry ali ja sam uporan (citaj glup) i nezelim igrat sa stitom
- Uređivano
foggy boga mi ako se nabuffaš i obučeš heavy armor mozes biti walking tank kao u ds3 kad bi doslovno trejdao sa bossevima i outtrejdao ih sa perserverencom
sad imam 28 ili 29 vit 40 str 12 dex (i know..) i dok dodjem 30 vit pumpam sve u staminu da mogu nosit malo teže opreme. I onda budem facetankao sve.
Sinoc otišao u pičku materinu i riješio iz prve bossa jednog.
- Uređivano
@foggy malo si zabrijo, nebi reko da @fensisuperstar gleda po netu. Pa nije znao ni da ima hp debuff dok mu ja nisam napisao
Kako je reko, pa samo sa istrazivanjem nađes brdo toga. I ja imam vec dobrano nabrijan Claymore samo zbog lutanja i zalazenja tamo gdje vj nebi trebao jos biti.
mišljenje: dobio sam bio summon neki kao "elite" kojeg zapravo mogu summonirati sa svojim mizernim FPom. i udario sam 2 upgrejda prije nego sam vidio da imam jos jednog Ruskog vojnika za 2 handera, za njega trebam 100 fpsa da ga dignem. i sad ne znam posto sam udario 2 upgrejda dal su oni limitirani toliko i hocu li moci maksati nekog drugog. To mi je sad ona stvar... Osjecam se malo glupo xD
i @foggy kao sto kaze @Soul. Da sam znao nebi napravio neke gluposti sto sam napravio do sad.
u pt2 cim dobijem konja idem onak pokupit 4 itema i autofarmati xp tho
Nisam nikad igra souls igre , sto se desi sa xp i opremom kad umres ? Jel ima autosave ili kaj ?
- Uređivano
Soul Bogami @elder8472 se nije zajebavao kad je reko da je onaj vitez pravi izazov. Ubijo boga u meni sinoc, od muka sam otisao spavat... Znam da je slab na parry ali ja sam uporan (citaj glup) i nezelim igrat sa stitom
Roknuo sam ga klasično, ide, ali zajeban jest.
Bilo kako bilo, dajte ljudi samo neke stvari mećite u spoilere, alergičan sam vidit neke stvari do kojih još nisam došao.
bosscorelli Nisam nikad igra souls igre , sto se desi sa xp i opremom kad umres ? Jel ima autosave ili kaj ?
Kad krepaš onda možeš do leša pobrat sav EXP, no ako pritom pogineš, ode taj EXP. Muka mi je pogledat koliko sam već pogubio do sada Sve drugo ostaje, tipa možeš odtrčat po item, pobereš ga, pogineš, i on ti ostaje. Klasična From mehanika.
bosscorelli imaš jednu šansu da pokupiš soulove ako ne ih izgubiš. a opremi ništa.
fensisuperstar A soulove koristis za upgrade skillova ? Tj mozes ih sve iskoritit prije neke opasne bitke pa da ih manje izgubis ?
bosscorelli za upgrade statistika, geara, i kupovanje itema
najgluplji način kako umrijeti padnem sa litice, vraitm se da pokupim soulove i ubijem neko govno na putu i idem se mountati 3 metra od litice i konj me ponese u smrt opet
@Soul is that what i think it is. sad samo fali da nadjem armor koji je GIANTS GIANTS GIANTS BECOME UNSTOPPABLE
Uzivam u ovim komentarima skoro podjednako kao i u samoj igri
Soul Ma problem je da lik ima velik def pa radimo malo dmg. Meni je jedan parry bio 249dmg sa +5 oruzjem. A neznam dal je ko skopcao kad mu je stit spusten i lupis ga u stranu gde mu je stit ko da igra regisyrira block. Ugl fun boss, flustrirajuc malo ali rijest cete ga
elder8472 gdje je taj najt da mu otvorim facu ko konzervu kad sam gladan
Nisam uspio da procitam sve komentare pa neznam ako se je pricalo o tome...dali je i kod vas da se ne moze gledati u bloodstains ? Vidim ih, kliknem ali nema red ghost par sek prije smrti. U nekim dijelovima igre vidim, u nekima nista