Gledam onu Soulovu mapu ona gleda mene. Oca im japanskog j...nisu normalni.
Elden Ring
foggy kolka igretina
I kakva igretina! Ne dolazim sebi, bas onaj osjecaj kao i kada sam prvi puta Bloodborne i Sekiro zaigrao. Ovaj From su svemirci, ovakvim intenzitetom ovakvu kvalitetu i evoluciju donositi...nemam rijeci, stvarno. I onda drugi devovi prave igru 8 godina lol, pa mozda i da kad sve u mocap, grafiku, glumu, realizam i ostale gluposti ulazu.
Kako netko rece jednom pokvaria mi from software gaming...
- Uređivano
Fenix pa meni evo stoji vec 15 minuta i svira main theme. Cudo!
Sto je najjace sve koje znam ovdje ili nisu gejmeri ili igraju cod i nemam kome hvaliti igru u nebesa i razglabati u nedogled. Jos ova corona i sad rat, samo me s tim smaraju gdje god se okrenem. Prestat cu se druziti sa ljudima dok se ne smire ta sranja.
Kakav art direction, kakav world dizajn, kakva atmosfera, kakva mjuza, kakvi likovi......JEBENO SVE.
foggy ako imas big balls odi u mistwood ruins
- Uređivano
AbelKOsMos Sviđa mi se kako si prešao iz samuraja u beskućnika Pravi si Tarnished gospon KosMos
fensisuperstar foggy ako imas big balls odi u mistwood ruins
Ako me put dovede tamo, idem
Odmaram malo, bacam koji video up.
Da mi se hladnjak ne pretvori u turbinu svaki put kada uplaim igru, odavno bih uživao u ovome. Odigrati ću ovo čudo prije ili kasnije! Ili će patch popraviti stvari ili novi komp. Nikakav refund ne dolazi u obzir! A do igranja, uživam u sondtracku.
- Uređivano
@foggy jesi izrokao sve ove fulje?
fensisuperstar Daj fensi koristi spoiler tagove, i ne nisam.
foggy pa video je nije da vidis ista ako ne kliknes?
fensisuperstar Samo thumbnail koji pokazuje tebe i tog bossa, što je sve što ne želim vidit (još tebe ajd).
maverick to si se spustio liftom dolje a?
samo pici naprijed slijedi sigurna smrt
fensisuperstar liftom da. Predivno izgleda lokacija. Palim neke Monolithe, guze me plavi rogati duhovi, skacem po grckim like rusevinama, oci mi krvare, moram prestati.
maverick ja sam prošao jednom sa konjem i samo sam se okrenuo nazad
Nemojte spojlat, ali me samo zanima bazično ima li ovdje itko uopće ideju kako sve završava i koji/gdje je konačan cilj?
Ja samo znam da bezglavo idem naokolo po nekom svom nahođenju. Gdje mi se svidi i gdje me eventualno neki hint povede. Slažem si neku sliku u glavi što se događa, ali ni 1% mi još ništa mije jasno. I uživam u tome.
Fenix ja samo bezglavo idem gdje stignem ubijam sto mogu a sto ne mogu pricekam ili forsam dok ne naučim mehanike. Za neke fajtove fakat nema smisla raditi dok ne digneš gear jer ćeš se mučiti bezveze.
- Uređivano
Ja sam bukvalno hipnotisan, danas doduse otkrio i mapirao citav istočni deo mape jer slucajno nabasah tamo, samo sam galopirao konjem, bezao i otkrivao logorske vatre. Tako ce mi biti lakse ako me opet teleportuju ili kad budem grindao za leveling.
Moram da se prebacim na dvoručni mač, super je magija al za bosove treba veliki kurac
Statistka kaze za 2 dana 21 sat u igri, a nisam ni počeo.
Soul Kad roknes main bossa u dvorcu
;D easier said that done
[deleted]
- Uređivano
Mislim da su sve fromove igre pomalo zbunjujuce sto se tice storya, moras bac citat valjda svaki item i povezivat stvari da shvatis sto se dogada.
koliko sam skuzio u elden ringu ni nemas neku svrhu na pocetku vec si sam slazes svoj story i radis sta te volja
znam jedino da ce sutra HP postat tarnished ako mi ne stigne paket
[deleted] da shvatis sto se dogada
ja sam shvatio jako dobro sto se događa. vratio sam se na bossa kojeg nisam mogao ubiti i jos uvijek ga ne mogu ubiti
[deleted]
- Uređivano
fensisuperstar bossu kojeg ne moze ubit
- Uređivano
Upravo pronađoh oruzje koje menja pravila igre, kakva bolestina.
Pogledajte ovo i sta radi na kraju.
za ljude koji su vec radili special effect flask. jel se toše tearovi kad napraviš flask ili mozes mijenjati bilo kada?
- Uređivano
Jebem ti sveti zivot ja sad idem spavati.
Odlican dan provoden uz Elden, istrazila se nova poducja, malo bolje procesljala stara, iseko zelenog zmajceka i jos malo pomerio main path napred.
Moongrum mi se najebo keve ali i to se resilo.
Ponovio bih jos jednom...ovaj svet je cist uzitak istrazivati.
fensisuperstar E ti me zanima..neki brutalan greatsword...
Cek jel to +10 stock ili si ga digao? Ako je stock +10 kolko levela se jos moze dic?
I kakav radi dmg? Jesi zadovoljan?
Flipper Pa ima jos gdje za kupiti a da sigurno ide i steelbook?
Infomark više nema.