Elden Ring
- Uređivano
master_x vjerojatno ga je chest trap teleportirao...
Napravio sam malu pauzu, zvao starce i non stop razmisljam o igri. Nisam spavao ni 4 sata nocas, ali evo morat cu nazad u igru.
Soul Nikako da mi dropaju chest armor
Meni samo dropali gauntlets.
Bog te nedo kolika je ovo mapa...
Iskreno ne znam hocu preci igru ove godine lol
fensisuperstar baldehin (tako nešto) ty hp up
Baldachin's Blessing - boosta ti poise, ali kosta FP
Ja se sinoc posle posla okomio na onog prvog zmaja i posle par ne uspelih pokusaja sam uspeo da ga dokrajcim, s nekih 10K dusa ili stali su vec se apsolutno svesno prepustim teleport zamci...prebaci me negde u kurac, ja roll u levo padnem u neku jamu tamo me isakate ko konja.
Reko ajde dobro odmah opet dole da pokupim to i da tragam za site of grace, roll u levo......propadnem jos dublje i posle 10 sekundi nadjem da se odmorim, reko super idem natrag da pokupim XP, ovi me izduvaju ko konja.
Recimo da sam odmah po tom u dvorcu ponovio nesto slicno.
I tako razjebo dve vece zivuljke a nikakav xp iskoristio nisam
Danas sam sjebao onog prvog zlatnog konjanika (tree sentinel) i resio po koji dungeon.
Istrazujem polako mapu, malo malo nadjem nesto.
Stvarno divota istrazivati ovu igru.
Likovi koje susrecem su <3
Podsecame podosta na vreme kad sam bio dosta mladji dok su me jos igre mogle nako posteno iznenaditi i navuci svakom sekundom i ako takvih i danas ima Elden mi je posteno uvukao ruku u dupe i apsolutno ne pusta.
Ne znam kolko sam puta slucajno u borbi sjahao sa konja i ako nisam hteo, ili kolko puta sam poceo da se sunjam kad sam hteo da trcim...jebem ih u kontrole.
Nabasao i na drugu katanu, cu probam dual wielding.
E da kad god me igra iznapusava ja posetim ovu damu da smiri i mene i moju jebulju.
- Uređivano
master_x Nijedno ni drugo. Upao u zamku i teleportalo me tamo.
AbelKOsMos Kako smo vec ranije rekli, nedaj joj da te grli! Igra nam ne kaze ali posljedica zagrljaja je gubitak max hp. Mora se njen item iskoristit da s makne taj debuff.
- Uređivano
- Uređivano
Soul AbelKOsMos Kako smo vec ranije rekli, nedaj joj da te grli! Igra nam ne kaze ali posljedica zagrljaja je gubitak max hp. Mora se njen item iskoristit da s makne taj debuff.
Dobro pa mamu joj njezinu, ja sam je grlio već 39 puta, gori sam od @maverick -a u doba ove nejebice
Soul
Ja ce je od mene....u teskim trenucima njen zagrljaj mi znaci vise od helth-a
Nitko ne spominje glazbu.
Cesto puta samo zastanem i slusam. Maestralno!
- Uređivano
master_x Baldachin's Blessing iskoristi u inv.
jel netko ubio pumpkin duo. jebote koliko su relentless u picku materinu
maverick Nitko ne spominje glazbu.
Pričamo o 800 stvari, i dalje dolaze nove kao tema, nemoj nam zamjerit Nas 12 jedva spomene sve što postoji haha, kolka igretina...Pobio sam sve živo i mrtvo na prva 2 dijela (West, South). Ne znam da idem gore levo, ili desno pa gore desno... Koliko svega ima.
Gledam onu Soulovu mapu ona gleda mene. Oca im japanskog j...nisu normalni.
foggy kolka igretina
I kakva igretina! Ne dolazim sebi, bas onaj osjecaj kao i kada sam prvi puta Bloodborne i Sekiro zaigrao. Ovaj From su svemirci, ovakvim intenzitetom ovakvu kvalitetu i evoluciju donositi...nemam rijeci, stvarno. I onda drugi devovi prave igru 8 godina lol, pa mozda i da kad sve u mocap, grafiku, glumu, realizam i ostale gluposti ulazu.
Kako netko rece jednom pokvaria mi from software gaming...
- Uređivano
Fenix pa meni evo stoji vec 15 minuta i svira main theme. Cudo!
Sto je najjace sve koje znam ovdje ili nisu gejmeri ili igraju cod i nemam kome hvaliti igru u nebesa i razglabati u nedogled. Jos ova corona i sad rat, samo me s tim smaraju gdje god se okrenem. Prestat cu se druziti sa ljudima dok se ne smire ta sranja.
Kakav art direction, kakav world dizajn, kakva atmosfera, kakva mjuza, kakvi likovi......JEBENO SVE.
foggy ako imas big balls odi u mistwood ruins