Soul weky Mislim da sam trenutno 25 fensisuperstar Jel ti i rekla sta ti taj zagrljaj napravi? Mene vise nece grlit, sunce joj hebem 😆
master_x fensisuperstar Skokni preko ograde pa češ i sam biti crvena mrlja 😛 Ja sam u 2 poteza to postao.
fensisuperstar Soul dobijes buff neki. mene 2 put zagrlila i onda ti šapuće na uho prostote. jel ovo perserverence iz ds3?
foggy weky @foggy koji si level frende? 40. Pobio sam svega i svačega. Tek sam prvi dio sakupio sve (bar se nadam, tj nisam, ostavio sam 2-3 mini-bossa na nekim teleport pointovima), pa sam malo krenuo na jug. Čuje se samo vrisak. Njihov, ne moj.
renda 16 sati, nemrem vise, dosta za danas, bas vuce jebacki na exploring, vrhunska atmosfera i svijet, jedini minus su opcionalni dungeoni koji su poprilicno slicni i copy paste su, sve ostalo top.
Soul fensisuperstar Znam da dobijes debuff, ali pitam tebe jel ti znas za sta? Izgubis max HPa. Nije puno ali nekad i to malo nesto znaci.
maverick sprdam se s ovom igrom 😆 nisam mu dao ni da zamahne tim svojim cereslom. nisam jos ni upgrade weapon radio, a za sada nema ni potrebe.
maverick Flipper vagabond. a to sto ga nabodem se dogodi jer mu brejkam posture tako sto nakon sto ga lansiram u zrak pokosim sa charged R2/RT napadom. kad se dogodi da mu brejkas posture, imas kratak window da ga ''nabodes'' i naneses mu ogroman crit damage. tu taktiku doslovce mozes abjuzati na svim manjim protivnicima jer one ogromne ne mozes tako napedaliti u zrak.