chono fensisuperstar ma igra je odlicna, to ne spori nitko, ali brate izgleda kao dvije generacije star naslov, a vrti se jos gore.
master_x maverick Sigurno.Meni. Za nijansu,još uvijek mi je Bloodborne bolji,zasad.I samo zbog toga jer imam u toj igri preko 300h.A Elden Ring,kad odigram to do kraja.
resident_evil foggy Ofc igram exploration ali trebalo je biti ko kod Elden Ring. Btw da li je uvijek bonfire blizu main bossova? I kako je u dungeonima kad se na kraju pojavi boss, odmah si blizu njega u slučaju smrti?
foggy resident_evil Btw da li je uvijek bonfire blizu main bossova? I kako je u dungeonima kad se na kraju pojavi boss, odmah si blizu njega u slučaju smrti? Većinom bude, ali ako ne bude, zna bit ona statua ispred vrata pa kad pogineš biraš prvu opciju da te baci tam - a to je doslovno pred boss fajtom. Ne smeta me ovo, ionak dosta ginem. Iako skok šut bome funkcionira protiv većine. Pobio sam cijelu mapu prvu skoro 😃
Soul weky Mislim da sam trenutno 25 fensisuperstar Jel ti i rekla sta ti taj zagrljaj napravi? Mene vise nece grlit, sunce joj hebem 😆
foggy weky @foggy koji si level frende? 40. Pobio sam svega i svačega. Tek sam prvi dio sakupio sve (bar se nadam, tj nisam, ostavio sam 2-3 mini-bossa na nekim teleport pointovima), pa sam malo krenuo na jug. Čuje se samo vrisak. Njihov, ne moj.
fensisuperstar dignuo sam si 2hander ovaj na +5 i sad mu je str scaling b kad je na heavy modu. bmk 😃
master_x fensisuperstar Skokni preko ograde pa češ i sam biti crvena mrlja 😛 Ja sam u 2 poteza to postao.
fensisuperstar Soul dobijes buff neki. mene 2 put zagrlila i onda ti šapuće na uho prostote. jel ovo perserverence iz ds3?
renda 16 sati, nemrem vise, dosta za danas, bas vuce jebacki na exploring, vrhunska atmosfera i svijet, jedini minus su opcionalni dungeoni koji su poprilicno slicni i copy paste su, sve ostalo top.
Soul fensisuperstar Znam da dobijes debuff, ali pitam tebe jel ti znas za sta? Izgubis max HPa. Nije puno ali nekad i to malo nesto znaci.