foggy

Ofc igram exploration ali trebalo je biti ko kod Elden Ring.

Btw da li je uvijek bonfire blizu main bossova? I kako je u dungeonima kad se na kraju pojavi boss, odmah si blizu njega u slučaju smrti?

resident_evil Btw da li je uvijek bonfire blizu main bossova? I kako je u dungeonima kad se na kraju pojavi boss, odmah si blizu njega u slučaju smrti?

Većinom bude, ali ako ne bude, zna bit ona statua ispred vrata pa kad pogineš biraš prvu opciju da te baci tam - a to je doslovno pred boss fajtom. Ne smeta me ovo, ionak dosta ginem. Iako skok šut bome funkcionira protiv većine. Pobio sam cijelu mapu prvu skoro 😃

dignuo sam si 2hander ovaj na +5 i sad mu je str scaling b kad je na heavy modu. bmk 😃

weky @foggy koji si level frende?

40.
    Pobio sam svega i svačega. Tek sam prvi dio sakupio sve (bar se nadam, tj nisam, ostavio sam 2-3 mini-bossa na nekim teleport pointovima), pa sam malo krenuo na jug. Čuje se samo vrisak. Njihov, ne moj.

foggy Jug je bas odlicno podrucje, "rijesio" sam ga danas.

16 sati, nemrem vise, dosta za danas, bas vuce jebacki na exploring, vrhunska atmosfera i svijet, jedini minus su opcionalni dungeoni koji su poprilicno slicni i copy paste su, sve ostalo top.

Soul dobijes buff neki. mene 2 put zagrlila i onda ti šapuće na uho prostote.

jel ovo perserverence iz ds3?

Još nisam ubio ni jednog bossa u takvim svetištima (ili što je već), a imam 17 sati

Fenix Ajde budi muško i priznaj da je bar 15h otišlo na suze zbog YOU DIED screena.