Ubio Mohga sa temperaturom 38.5

Boss kao takav nista posebno, pao iz prve, ali put do njega bogovski. Prosvrljao sam kroz sve koridore i svaki kutak pregledao. Bilo je zeznutih stvari, ali na kraju je bio stvarno gust. Lokacija onako odvratna, ali jebeno dizajnirano sve

kauboj jel statican ili dinamican boss? Pitam za frenda comet azurea

chono

U drugoj fazi dobije krila/počne malo letit okolo ako se dobro sjećam. E sad, nisam igrao sa Cometom ali znam da je OP pa ne znam koliko brzo ga možeš/ne možeš nukat.

kauboj evo roknuo Morgotta upravo. Borba je trajala 5 sekundi -__- mislim da sam ja boss sada, ne oni

master_x sorry sto kasno odg. Da, imam visok level, 156. Ali ne kuzim, nisam nesto pretjerano farmao, jedino na samom pocetku prije Stormveil dvorca, a to je onako bilo prije 80tak sati igranja.

Jos sam majmun stavio medallion za boost magica i zmiksao istu takvu bocicu. Opalio azur i ovaj dozivio mozdani cim ga je taklo.

Nemaš tu više posebno izazovnih borbi s tim levelom, barem ne pored drolje Malenije i zadnjeg bossa. Oboje imaju i mag.res. pa ćeš se sigurno više zabaviti nego s Morgottom.

Tko god je smislio siluete borova u regiji sa snijegom treba dobiti neku nagradu za art i dizajn. Predivno brate! Moj duboki naklon za ovo!

chono Kad kreces srat po igri jer su reciklirali gargoyle 3 puta? 😃

Je, snjegic je lepi, jedino je pun magle pa sam cesto dodirnuo dno.

foggy nikad! 😁 ljudi ne kuze neke stvari…

Zavrsio konacno Selen questline i dobio Azure glinstone armor set koji dodatno boosta Azure magije ukljucujuci i comet.

Tko god je rijesio ovakav ili slican questline bez neta, debelo laze i kenja. Nemoguce!

chono

Souls fanovi će prije priznati ubojstvo nego da su bilo gdje, ma koliko god sitno bilo, koristili internet za pomoć.