kauboj evo roknuo Morgotta upravo. Borba je trajala 5 sekundi -__- mislim da sam ja boss sada, ne oni

master_x sorry sto kasno odg. Da, imam visok level, 156. Ali ne kuzim, nisam nesto pretjerano farmao, jedino na samom pocetku prije Stormveil dvorca, a to je onako bilo prije 80tak sati igranja.

Jos sam majmun stavio medallion za boost magica i zmiksao istu takvu bocicu. Opalio azur i ovaj dozivio mozdani cim ga je taklo.

Nemaš tu više posebno izazovnih borbi s tim levelom, barem ne pored drolje Malenije i zadnjeg bossa. Oboje imaju i mag.res. pa ćeš se sigurno više zabaviti nego s Morgottom.

Tko god je smislio siluete borova u regiji sa snijegom treba dobiti neku nagradu za art i dizajn. Predivno brate! Moj duboki naklon za ovo!

chono Kad kreces srat po igri jer su reciklirali gargoyle 3 puta? 😃

Je, snjegic je lepi, jedino je pun magle pa sam cesto dodirnuo dno.

foggy nikad! 😁 ljudi ne kuze neke stvari…

Zavrsio konacno Selen questline i dobio Azure glinstone armor set koji dodatno boosta Azure magije ukljucujuci i comet.

Tko god je rijesio ovakav ili slican questline bez neta, debelo laze i kenja. Nemoguce!

chono

Souls fanovi će prije priznati ubojstvo nego da su bilo gdje, ma koliko god sitno bilo, koristili internet za pomoć.

Ali stvarno, nemoguce je. Pogledaj smo redoslijed:

1. Nadi Selen
              2. Nadi onog polumrtvog Azure sorcerera i pokupi azure magiju
              3. Dodi do Selen kako bi aktivirao questline
              4. Nadi Lusata u Caelidu nakon sto dobijes seal od Selen
              5. Vrati se do Selen i iscijedi razgovor
              6. Nadi zarobljenu Selen i uzmi njen kamen
              7. Razgovaraj sa Jarrenom nakon sto koknes Radahna
              8. Pronadi trecu Selen nakon DVA ilussion zida!
              9. Ozivi tu Selen sa kamenom
              10. Odi do Renalle i pomogni Selen ili Jarrenu
              11. Dodi gdje je bio Azure sorcerer i pokupi set

Ono daj me nemoj da je netko ovo sam odradio 🤣

Ulovio legendary sorceries achievement, ali ovo me triggeralo full. I k tome to sam nasao u "Land of Snow and Sorrow" (barem tako izgleda):

Jebi se Jari i ti i tvoj Time I

100% ili nikako. Nije važno što 98% sve te opreme vjerojatno neće nikad ni trebati.

Zero nisi skuzio o cemu pisem… Rain of Stars… Land of Snow and Sorrow…

chono Jebo ga bas, nema do prvijenca, nije mi baš kliknuo Time.