master_x sorry sto kasno odg. Da, imam visok level, 156. Ali ne kuzim, nisam nesto pretjerano farmao, jedino na samom pocetku prije Stormveil dvorca, a to je onako bilo prije 80tak sati igranja.

Jos sam majmun stavio medallion za boost magica i zmiksao istu takvu bocicu. Opalio azur i ovaj dozivio mozdani cim ga je taklo.

Nemaš tu više posebno izazovnih borbi s tim levelom, barem ne pored drolje Malenije i zadnjeg bossa. Oboje imaju i mag.res. pa ćeš se sigurno više zabaviti nego s Morgottom.

Tko god je smislio siluete borova u regiji sa snijegom treba dobiti neku nagradu za art i dizajn. Predivno brate! Moj duboki naklon za ovo!

chono Kad kreces srat po igri jer su reciklirali gargoyle 3 puta? 😃

Je, snjegic je lepi, jedino je pun magle pa sam cesto dodirnuo dno.

foggy nikad! 😁 ljudi ne kuze neke stvari…

Zavrsio konacno Selen questline i dobio Azure glinstone armor set koji dodatno boosta Azure magije ukljucujuci i comet.

Tko god je rijesio ovakav ili slican questline bez neta, debelo laze i kenja. Nemoguce!

chono

Souls fanovi će prije priznati ubojstvo nego da su bilo gdje, ma koliko god sitno bilo, koristili internet za pomoć.

Ali stvarno, nemoguce je. Pogledaj smo redoslijed:

1. Nadi Selen
            2. Nadi onog polumrtvog Azure sorcerera i pokupi azure magiju
            3. Dodi do Selen kako bi aktivirao questline
            4. Nadi Lusata u Caelidu nakon sto dobijes seal od Selen
            5. Vrati se do Selen i iscijedi razgovor
            6. Nadi zarobljenu Selen i uzmi njen kamen
            7. Razgovaraj sa Jarrenom nakon sto koknes Radahna
            8. Pronadi trecu Selen nakon DVA ilussion zida!
            9. Ozivi tu Selen sa kamenom
            10. Odi do Renalle i pomogni Selen ili Jarrenu
            11. Dodi gdje je bio Azure sorcerer i pokupi set

Ono daj me nemoj da je netko ovo sam odradio 🤣

Ulovio legendary sorceries achievement, ali ovo me triggeralo full. I k tome to sam nasao u "Land of Snow and Sorrow" (barem tako izgleda):

Jebi se Jari i ti i tvoj Time I

100% ili nikako. Nije važno što 98% sve te opreme vjerojatno neće nikad ni trebati.

Zero nisi skuzio o cemu pisem… Rain of Stars… Land of Snow and Sorrow…

chono Jebo ga bas, nema do prvijenca, nije mi baš kliknuo Time.

chono Taj dio kužim da ga je mučio, Cubase 32bit-a tera cirka 10 traka i onda krene žvakat sve redom. Pošto on voli 48 instrumenata na svojim albumima, bilo je realno da tad to ne može snimit. Isto tako lik je zabrijao da to treba snimit, a napravio je masterpiece i bez 48 instrumenata, tj ovo sa 48 instrumenata mi nije baš sjelo 😃

Da je odigrao Elden Ring nebi brljavio toliko. Time II će nikad, i uopće me ne zanima.