@Fico @renda Ja odg od infomarka dobio ovaj bio

nakon ovog otkazivanja pre order collector'sa ni mi više nismo sigurni u ničije tvrdnje. U svakom slučaju dobavljač za RH nam je na to pitanje ovako odgovorio na naš upit (jednostavnim odgovorom koji su označili crvenim slovima). Citiramo odgovor u nastavku:

"zanima me da li se o Elden Ring igri za Ps4 / PS5 radi o Launch editionu gdje se dobije steelbook, patch, 3 stickeri, 3 art karte i poster? Hvala." - DA

Iskreno, nakon ovoga se ne bismo ČUDILI DA NAM 2 SATA PRIJE IZLASKA IGRE SVIMA KOJI IMAMO LAUNCH EDT JAVE DA NEMA STEELBOOKA...Za sada je situacija takva da nam tvrde da ima pa se nadamo da će to tako zaista i biti...

Pozz

Može pitanje??

Ali zbilja, jer vidim da ovdje nikome nisu bitne animacije, niti jahanje bla bla...
"BITAN JE GAMEPLAY"

Pošteno!

Ali onda tako neki ljudi na forumima njurgaju kako npr na Dying Light 2 kako ima "skeči" neke animacije itd!?

I zbilja na kraju; zašto je u nekim igrama grafika i animacija bitna, ali sada odjednom nije bitna ako je to tvoja omiljena igra!

Pitam općenito! Znam da će me fanovi ovdje razapet, ali kao i mnogi ovdje imam 40 godIna i svašta sam odigro!!

Jer na ovim igrama se najviše vidi "subjektivnost" i tko to ne vidi ili ne razumij, taj laže!

doktor1 meni animacije i gameplay izgledaju sasvim ok. čitao sam neke komentare po redditu. kao igra je eh igra bi trebala biti malo ispoliranija a kad igra izađe nece moci ubit prvog bossa prvih 2-3 sata od uzbuđenja. naime, teško je igrati sa jednom rukom kad sa drugom mahnito masturbiraš ^^

doktor1 gameplay je sve. Ja sam bio (i dalje jesam u svojoj 35toj) graphics whore jer volim vidjeti di smo dogurali u pogledu 3D grafike. No đabe ti dobra grafika kad je dosadno igrat. Po meni dosta modernih igri spada u ovu kategoriju. Half life 1 i dalje mogu odigrati bez problema sa grafikom jer je jednostavno dobra igra.

Tipa ovo je jedna od najboljih stvari koje sam ikad igrao, grafika je niš posebno, ali gameplay i muzika su fenomenalno pogođeni

doktor1 mislim da opcenito na ovom forumu prevladava gameplay pored grafike. To se tek nedavno pocelo pricati o grafici, zbog svega ostalog sto se dogada oko nas, konstantno bombardiranje hercima, rezolucijama, snagom hardwarea, next genom...
    Istina, ima pojedinaca koji ce istaknuti ove iste minuse iz Elden Ringa u drugim igrama, ali ne i u samom Ringu. Vrlo vjerojatno jer je Souls naslov, dugo je s nama, postao je kultna igra, dok igre tipa Dying Light nisu bas.
    @fensisuperstar budimo realni, sve skupa to izgleda kao malo jaci mod za Dark Souls 3. Animacije i jahanje su onako, ok, ali debelo je to zapelo u proslosti.

fensisuperstar a ne, ide 1440p na lockanih 120fpsa, za smooooth 😁
      Ono sto ce sigurno biti je sharpnes na 60 ili 70, mozda neki dobar reshade i naravno (prinosim zrtvu Odinu ako bude), Nvidia reflex, jer bi tako dobro dosao u ovoj igri

chono nema boga da reflex nije supportan. jedino sto onda ide na sve a ne samo na igru (menu, UI). to mi se recimo ne sviđa kod reflexta sto daje overall. ali moze se zivit sa time ^^

nvm mislio sam na flitere 😃 pusti me. jutro

Ja vec znam da cu na Elden Ringu izgubiti barem sat-dva samo da izaberem klasu, da kreiram osobu i da dam ime 🤣
        Kako se uopce kaze na hrvatskom "invasion", "to invade" ? Ima li neki prijevod ili se direktno upotrebljava engleski?

chono ja sam na konzoli, vjerujem da mi necemo imati taj problem. Nadam se da ga ni vi necete imati, da ce se sve srediti u narednih par dana.

• [deleted]

Gipsyking točno to, onaj osjecaj kad upalim igru po prvi put i znam da imam ispred sebe remek dijelo 😍

Gipsyking Kako se uopce kaze na hrvatskom "invasion"

Invasion/to invade = invazija, iako dosta ljudi koriste termin invadiranje. Najtočniji termin bi bila invazija

fensisuperstar Bas sam to primjetio, da puno njih kaze invadiranje, ali to ne znaci nista na hr. A i invazija je nategnuto jer me podsjeca na puno ljudi / vojsku koja napada. Na egleskom invasion ima puno sire znacenje nego na hrvatskom, ali da, invazija je nekako najtocnije.

Gipsyking
              malo sam razmisljao i ima jos jedan termin točnji možda
              Invasion/to invade = invazija, iako u terminologiji soulsa termin može biti upad
              npr. @Soul and @Tuhy invaded my game = Soul i Tuhy su upali u moju igru.
              @Miro invaded Tuhy's buttocks = Miro je izvršio invaziju na Tuhijevu stražnjicu

fensisuperstar
                Niti ču invejdati niti volin da mene neko invejda, PVP dio me nikad nije niti ikad oče zanimati u souls igri

Gipsyking da. crveni fantom mi je upao u igru, crveni fantom je izvršio invaziju.
                  engleski jezik je sjeban ponekad. GIFF se može reći Gif ili đif. oboje su korektni izrazi.
                  i onda bace neutralan they them kurac palac i nemreš prevesti osim ako ne ideš u službeni govor koji nije sasvim točan u svakoj vrsti rečenice. ful sjebano

Miro Ajd ti prvo brini o novom TVu. Nece se nitko sramotit i invejdat te na ovom starom sto sad imas

master_x hmm mislim da je upad više stav koji naginje agresiji a ulaz više stav koji naginje defenzivnom joinanju. tako da mozes reci da su ti upali crveni fantomi a plavi su se pridružili ili ušli
                    barem tako milozvučnije nekako

Soul Miro invaziju izvršio, a Tuhy mu na novi tv...

😃
                    😃
                    1 / 2
                    rimuj dalje