Fenix ali me samo zanima bazično ima li ovdje itko uopće ideju kako sve završava i koji/gdje je konačan cilj?

One zute vodilje (guidance of grace) pratiti, koje te vode do lordova u njihovim zamcima/dvorcima ili necem trecem, potamaniti ih, uzeti svakom od njih shatered dio Elden Ringa i u konacnici kada ih sve skupis i elden ring bude kompletan, postajes Elden Lord, nesto sto gotovo nikom nije uspilo do sada jer bi svaki tarnished koji je pokusao, s vremenom izgubio guidance.

Ja igram Blasphemous i našo ovo na twitteru

Blasphemous Blade Elden Ring Wiki

The Blasphemous Blade might be inspired in Mea Culpa, the sword of the Penitent One, in the Metroivdania indie hit of 2019, Blasphemous.

@fensisuperstar ti malo abjuzaš internet a? +10 oružje (nema šanse da si to sam uspio), spominješ EXP exploite (isto sigurno sam nisi nabasao na to). I tak. A mi ostali igramo normalno. I onda ćeš nas htjet invejdat. Skoro si gori od @Miro koji pali God Mode u svim igrama.

Krenuo sam na istok, danas brstim mapu na istoku. Jug i zapad su počišćeni fino, sve sam pobio.

Flipper Stiglo na posao. Krećem nekad kad se priredim psihički.

Imao si ovih par dana da se pripremiš, danas sve što trebaš je ubacit to unutra i doć kukat na forum kak te ne ide 😃 Sutra ćeš bit sretan jel si prešao prvi dungeon, a prekstura ideš na bossa i zoveš nas u pomoć 😃

maverick Fenix ali me samo zanima bazično ima li ovdje itko uopće ideju kako sve završava i koji/gdje je konačan cilj?

One zute vodilje (guidance of grace) pratiti, koje te vode do lordova u njihovim zamcima/dvorcima ili necem trecem, potamaniti ih, uzeti svakom od njih shatered dio Elden Ringa i u konacnici kada ih sve skupis i elden ring bude kompletan, postajes Elden Lord, nesto sto gotovo nikom nije uspilo do sada jer bi svaki tarnished koji je pokusao, s vremenom izgubio guidance.

Nebi sam to bolje sročio :* Jedva čekam propast kao novi Elden Lord, jer nakon 800h koliko ću provest da sve skupim ma tko će živ htjet bit neki Lord 😃 Ionak više ništ neće bit živo pa selimo u novu From igru haha.

Od petka nisam stao. Gadim se sam sebi.

weky Od petka nisam stao. Gadim se sam sebi.

Od četvrtka nisam stao, gadniji sam sebi nego ti tebi 😃
        Izgledam kao Tarnished u stvarnom životu.

Fenix Nemojte spojlat, ali me samo zanima bazično ima li ovdje itko uopće ideju kako sve završava i koji/gdje je konačan cilj?

Skupiš Elden Ring?

Giphy - Season 9 Nbc GIF by The Office

weky više sam mislio u kontekstu same mape i lokacija. Jer igra te nigdje ne vodi za ruku, sve što radiš i gdje ideš je na tebi. Ako postoji finalni boss, uopće nemam ideju gdje bi mogao biti (i ne želim saznati spojlanjem).

Kad smo ono pričali na pivi, mapu sam uspoređivao s SotC jer mi djeluju jednako misteriozno i podsjeća me na taj svijet, ali u SotC imaš mač koji te vodi redom po kolosusima i iskustvo je linearno. Ovdje je sve otvoreno od samog početka.

Fenix pa ovdje te vodi guidance of grace. Doslovce ti pokaziva u kojem smjeru su lordovi. Iskustvo je i ovdje sto se price tice prakticki linearno jer sigurno ne mozes pobijediti tamo onog lorda na kojeg bi trebao nabasati pred kraj igre jer ces biti underleveled, osim ako kao fensi ne abjsuzas internet, onda mozes odmah story bossa kojeg hoces rijesiti.

Jedino Zelda ima bas nelinearan pristup jer pod jedan nije tesko biti prejak, pod dva bossevi, svi osim zadnjeg ionako imaju slican healthpool pa mozes kojim hoces redom ''dungeone" rjesavati i pod tri igra nije teska.

Da, svjetlo s bonfirea te naslijepo vodi prema story bossovima. Vrlo okvirno, sugestivno, tek toliko da si na pravom putu. A onda, što bude bit će. Nije baš da ćeš naletiti na zadnjeg bossa iza ugla. Linearno, uz veliku dozu slobode, najsličnije prvom Dark Soulsu, uz puno veći scale.

foggy
                Ono čega nema nemožeš upaliti, ono sto je u igri tu je da se koristi

weky tako je. Kazem jedino Zelda da konacni cilj/dungeon i ti sada radi sta hoces, mozes odmah tamo otici ako imas muda.
                  Medjutim cinjenica da su ljudi izgubljeni u elden ring i da imaju ovakav osjecaj samo govori kakvo su cudo izveli Miyazaki i njegov tim. Ja bih iskreno jos manje pokazivaca volio na mapi, ali ajd. Do sada najbolja i najcisca mapa u video igrama pripada Sjenki Kolosa.

Miro Ako varaš onda da.

maverick pa ovdje te vodi guidance of grace. Doslovce ti pokaziva u kojem smjeru su lordovi. Iskustvo je i ovdje sto se price tice prakticki linearno jer sigurno ne mozes pobijediti tamo onog lorda na kojeg bi trebao nabasati pred kraj igre jer ces biti underleveled

Da, pogledaš mapu i vidiš okvirno kud treba za story. No, sve van toga je must-have ako želiš pravo iskustvo. Svaki mini-boss daje ti item koji ćeš moguće htjet koristit za buduće borbe, novi weapon, novi skill... Obožavam što te igra ne vodi za ruku nego svi stvaramo svoj put. I odlično mi je kak smo svi otišli u svom smjeru haha 😃 Jedino fensi vara, ali njega više ne slušamo u ovom topicu 😃

foggy slazem se, samo kazem fenixu da nije bas da nemas vodilju i da ne znas kuda ici.

Samo da kazem da meni ovaj miks linearnisti/otvorenosti najvise pase od kako igram video igre, da ne bi netko pomislio da kritiziram elden ring zbog toga.

Bas ne zanima dali je netko od vas nekog drugog story bossa prvog rijesio, a da nije godrick? Osim fensija 😂

foggy
                        A nisan ja kriv sto san dobar pa niti ne osjetim kad igra ima a kad nema god mode.

Dobro mi doslo sto neman tv pa mogu u miru destiny rjesiti pa mogu u miru elden igrati

• [deleted]

OOOOOH OOOOOH OHHHHHH

[deleted] Novi Tarnished, welcome

😃
                          😃
                          1 / 2
                          Javi koliko ti je trebalo do prvog "You died"

maverick Samo da kazem da meni ovaj miks linearnisti/otvorenosti najvise pase od kako igram video igre, da ne bi netko pomislio da kritiziram elden ring zbog toga.

Pričaj mi tome. Day 5, ja i dalje navučen na ovo nemormalno. Palim TV čim progledam, radim videje s najvećim guštom ikad, istražujem svaki kutak svijeta i upijam atmosferu koja me progutala u bespuća Elden svijeta.

maverick Bas ne zanima dali je netko od vas nekog drugog story bossa prvog rijesio, a da nije godrick? Osim fensija 😂

Ako misliš ne neke koji su za trofeje, jesam. Ali nisam story bosseve baš, jer ima previše mape koja se ne smije propustit (i varat, kao neki jel).

foggy na story bosseve mislim jer pricamo o tome. A @Miro ceka da izadju guidovi i speed stratovi da moze varat 😆

Pitanje, ovo je prava “souls” igra? Izgleda mi odlično i volio bi probati, ali nikad nisam igrao souls igre. Što je još gore, uglavnom igram na easy/normal pa ne znam imate li kakav savjet za mene, da se uopće ne trudim, da probam prvo neke druge souls igre ili nešto treće?

maverick Ja bih iskreno jos manje pokazivaca volio na mapi, ali ajd.

Kasnije je mapa jako sugestivna. Praktički ništa se ne podudara sa stvarnim terenom.