bosscorelli imaš jednu šansu da pokupiš soulove ako ne ih izgubiš. a opremi ništa.
Elden Ring
fensisuperstar A soulove koristis za upgrade skillova ? Tj mozes ih sve iskoritit prije neke opasne bitke pa da ih manje izgubis ?
bosscorelli za upgrade statistika, geara, i kupovanje itema
najgluplji način kako umrijeti padnem sa litice, vraitm se da pokupim soulove i ubijem neko govno na putu i idem se mountati 3 metra od litice i konj me ponese u smrt opet
@Soul is that what i think it is. sad samo fali da nadjem armor koji je GIANTS GIANTS GIANTS BECOME UNSTOPPABLE
Uzivam u ovim komentarima skoro podjednako kao i u samoj igri
Soul Ma problem je da lik ima velik def pa radimo malo dmg. Meni je jedan parry bio 249dmg sa +5 oruzjem. A neznam dal je ko skopcao kad mu je stit spusten i lupis ga u stranu gde mu je stit ko da igra regisyrira block. Ugl fun boss, flustrirajuc malo ali rijest cete ga
elder8472 gdje je taj najt da mu otvorim facu ko konzervu kad sam gladan
Nisam uspio da procitam sve komentare pa neznam ako se je pricalo o tome...dali je i kod vas da se ne moze gledati u bloodstains ? Vidim ih, kliknem ali nema red ghost par sek prije smrti. U nekim dijelovima igre vidim, u nekima nista
Gipsyking ti su prebrzo umrli
[deleted]
Evo 5 sati u igri valjda sam umro 20 puta, nisam otisao gore prema dvorcu nego dolje i zalutao negdje u drugoj regiji. Sve super ali iz nekog razloga me bas glava boli vec nakon 2 sata igranja horizon sam igrao 12 sati u komadu i nije me bolila glava
fensisuperstar mislim da ne, jako su skrte opcije za vizuale u ovoj igri :/
Ista stvar i kod mene sa glavoboljom. Zelim da igram a znam da nijedna igra nije vrijedna da osjecas bilo kakve posljedice po zdravlje. Ne znam kako to mogu da isprave uopste. Cini mi se da je najgore na konju i kada pocnem da vrtim kameru
- Uređivano
renda ja sam sa ultra stavio sve na high i kazem ti smanjio sam opcije i fakat nema više glavobolje. Ne znam jel do motion blura ili nešto drgo sa utlra na high. Šteta tho, ovo je bez zajebancije najbolja igra po igrivosti u zadnjih nekoliko godina ako gledamo godinu kad je izasla i ostale igre u "klasi". a po optmizaciji je između skyrima i cyberpunka.
ali jebate skočim i swingam 2hander a enemy nonplayable invader baci skill i prođe ispod mene sa whirwind like ablitijem. Prejebeno.
@voltriz znam kako ti je. Pogotovo kad povučeš malo bi... a ne pričamo o toj igri
šala na stranu kad sam upalio igru stavio sve ultra onako imam 60 fpsa ali sam zato spavao do 11 i 30 i probudio se sa očima krvavim kao da sam gledao u rernu a nisam trepnuo sat vremena
Glavobolje u HZDu sam rijesio iskljucivanjem motion blura i povecanjem FOVa. Neznam ako ima ta opcija u Elden Ringu.