Ma super su starke prema tim nekima, al kad se navikneš na normalne tenisice, teško pada.
Čak i Vans skate modeli su miljama ispred po udobnosti, a ovi novi Ultrarange su se plakat od sreće.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Starke su mi bile omiljene tenisice s 12 godina.
Zato igras fortnajt, videoigru za predskolsku djecu.
Ne znam kako je to za driftanje postao tako eksponiran problem, ako znamo da se radi o tvorničkoj greški koja se u određenoj mjeri povlači najmanje od prošle generacije i nije ograničena samo na PS. Ako problem ne riješe na osnovnoj razini, skoro svi će imati prostor za reklamiranje kontrolera već nakon nekih 500h.
Ni ja svog brata ne volim, al ne baš toliko.
Gdje si tako brzo našao?
Znanje u Gajevoj.
Bivši najveći Algoritam.
Kako ti je fino lik komentarom izbio 300 kuna iz džepa.
E to je to, sad si nabaviš još jednu "šrot" verziju dok ovu drugu držiš u kolekciji. Da, toliko volim Dune svemir
Stigao i Hellsing koji zaokruzuje sve naruceno prosli mesec.
Bukvalno sve od Junji Ita.
Kompletan Happines i prvih 5 brojeva Inside Mari od Shuzo Oshimi-a koji je odradio i The Flowers of Evil,meni mozda i najbolju mangu, Happines takodje otkida a Inside Mari upravo pocinje da pokazuje njegove kvalitete.
Onda Hirokai Samura, covek koji nam je podario nesto prelepo u obliku Blade of the immortal, manga u koju sam prvo poceo uzimati u algoritmovom izdanju.
Odlicna prica i pre jeben art, uze drugi ( i konacni) broj Die Wergelder, prelepe zene, opasne zene, akcija, krv i odlican art.
I onda je nekako lik odlucio da napise slice of life comedy dramu (ili tako nesto) i ja kao gladan ker odlucio to da podrzim.
Wawe listen to me- je upravo to, poprilicno blesava prica popracena mukama zivota...super je videti lika kako radi na necemu gde nema kasapljenja ljudi <3
Kompletirao biomegu zadnjim brojem kao i Message to adolf.
Uzeo par radova Inio Asano-a, downfall sam procitao i svideo mi se, u biti prica o manga umetniku koji je upravo zavrsio svoj "uspesni" serijal i nema ideju sta napisati sledece.
Kao i vecina njegovih ostvarenja i ovo ode u sivilo i depresiju...nije lose.
Dead Dead Demons Dededede destruction jos nisam poceo da citam.
Akira jebenica.
Nausicaa jebenica.
Planetes cista jebenica.
Jujutsu Kaisen......cu poklonim nekom.
Kupio zadnje Markus uredsku stolicu (+ 4 komada za ured), doslovno su planule isto jutro kada su postale dostupne.
Općenito u zadnje vrijeme IKEA ima grozno stanje sa zalihama, većinu uredskih stvari nemaju na zalihama, niti znaju kada će ih opet imati.