wooddiebone Ma volim ja papirnate knjige, ali Kindle je baš nešto drugo. Ne bi rekao da je bolje, ali na istoj razini je definitivno. Na mobitelu ili tabletu recimo ne bi nikad mogao čitat. Koristim čitanje baš da se maknem od ekrana.
maverick foggy posto ovdje svaki dan pada kisa, vec sam ih nosio i vise nego udobne su. E sad zasto je tako, ne znam. Zero Prvo uzeo 42 Zamijenio za 41 Djeciji brojevi wooddiebone Prije dva tjedna sam starke navukel i cjelu večer sam jaukao od bolova. Starke isto nosim i osim prva dva tri nosenja, nikakvih problema.
foggy maverick Kad ih dobro stegneš onda je oke, ali onda imam problem na vrhu gdje su mi dlake prisilino depilirane u radijusu od 360 stupnjeva na ulazu u martu.
wooddiebone Ma super su starke prema tim nekima, al kad se navikneš na normalne tenisice, teško pada. Čak i Vans skate modeli su miljama ispred po udobnosti, a ovi novi Ultrarange su se plakat od sreće.
maverick foggy je i dns sam nosio i kao sto kazes moras stegnuti inace iznad pete pocne zuljati. Ok nove su i znam da ih treba neko vrijeme iznositi, ali za tu cjenu ocekivao bih ipak bolje.
Tuhy Flipper Pošalji na SD podršku da ti naruče GLS prikup na kućnu adresu (naš trošak). Dođu, daš im joyu... Za dan - dva je u servisu, kolega za dan odradi zamjenu i šalje ti ga nazad. Il se javi na pm / messenger pa dogovorimo nekaj
weky Flipper Brzo idu gamepadi. Ako imaš drift, ni ne gledaju ga, odma šalju novi. Za van Zagreba cca tjedan dana sve skupa traje. Možeš i odnijeti u poslovnicu, trebalo bi biti brže od prikupa.
Zero Ne znam kako je to za driftanje postao tako eksponiran problem, ako znamo da se radi o tvorničkoj greški koja se u određenoj mjeri povlači najmanje od prošle generacije i nije ograničena samo na PS. Ako problem ne riješe na osnovnoj razini, skoro svi će imati prostor za reklamiranje kontrolera već nakon nekih 500h.
prayer wooddiebone E to je to, sad si nabaviš još jednu "šrot" verziju dok ovu drugu držiš u kolekciji. Da, toliko volim Dune svemir 😂