Što ste zadnje kupili ili dobili?
Stigao i prvi broj Hellboy Library edition-a
Stvarno prelepo izdanje, ne znam kolko se vidi materijal na ovim slikama ali je <3
Jos jedna dostava i sve od proslog meseca bi trebalo da je tu
- Uređivano
Iskoristio svoje nove moći pa sam s popustom uzeo:
- DualSense Midnight Black
- DualSense Charging Station
Volim Sony i volim Playstation
Naravno da voliš. Stigla je naredba s vrha.
foggy Meni je slično s Timberlandicama Premium 6inch čizmama. Prvo uzeo 42 (što inače nosim), dobio krvave žuljeve prvi dan. Zamijenio za 41, jedva ih obujem, ali ako moram hodati par kilometara, opet mi ne ginu žuljevi. Džabe tri sloja, super izolacija, koža, nepropusnost i što već ne kada je netko mislio kako je super ideja da pri petama bude glatka površina. Inače sasvim dobro nosim i kožne sandale (obavezne za mene ljeti), ali ovo je smrt za noge na veću daljinu. Ali fora je što su teške, pa ako nekoga s njima opalim, barem mogu biti siguran da će završiti u bolnici.
Timerlandice su najneudobnije cipele koje su ikad napravljene.
Rađe bi nosio one nizozemske klompe drvene nego to smeće.
Fakat mi nije jasno kak je to tak popularno.
wooddiebone Kontam zbog trajnosti i izdržljivosti, ipak su ih proslavili radnici. Al da, i nije nešto ako svaki put riskiraš žuljeve. Meni je to u rangu Ben&Jerry´s američkog sladoleda. Totalni overhajp za nešto što je u najboljem slučaju prosječno, a debelo je precijenjeno. Tješim se da sam ih barem ugrabio kada su bile na 50%. Nosit će se i ove sezone naravno, moram se samo sjetiti da uzmem deblje čarape, lol.
Šteta jer su fakat ljepe čižme, al sad me bog više ne natera u ikakve cipele da nisu turbo udobne.
Prije dva tjedna sam starke navukel i cjelu večer sam jaukao od bolova.
- Uređivano
Jebemu sve, i ja bi si uzeo neki e-reader
- Uređivano
Predivan cover, al da.
Ima do papira. Itekako ima do papira.
- Uređivano
pročita sam prvu knjigu početkom godine. "dune" je toranj znanstvene fantastike, boktemaza. u osnovi se radi o drugoj strani novčića "gospodara prstenova". bolest. mislim da ne postoji ni "star wars" ni "game of thrones" ni ništa tome slično bez herberta. velika faca.
fascinantni likovi, očaravajuća atmosfera . . . a sami prozni stil je toliko ukusan da ga moš ist na žlicu. bolesno dobra jedna knjiga.
post scriptum:
re: papir vs digitala
u zadnje vrime čitam knjige isključivo na iphoneu (LMAO) i ne znam kad sam više čita (a vjerujte mi, JA ČITAM). jebeš papir!!
i ono . . . ZAMISLI imat mista za slagat knjige u stanu . . . LOL
btw. apple books app je prelip. siva tema, ne baš tako mali original font . . . praznik za oči.
Vjerujem da su i e-readeri dobri, ali nije isto iskustvo. Jedno je kad imaš knjigu u ruci i kad osjetiš hrapavi papir i miris svega a drugo je kad nosiš tablet sa sobom. Oboje služe istoj svrsi a daju dosta različito iskustvo. Vidiš, sada dok pišem ovo čak i shvaćam ljude koji preferiraju fizičke igre nad digitalnima iako sam ja ironično digitalac što se samih igara tiče.
Ma volim ja papirnate knjige, ali Kindle je baš nešto drugo.
Ne bi rekao da je bolje, ali na istoj razini je definitivno.
Na mobitelu ili tabletu recimo ne bi nikad mogao čitat.
Koristim čitanje baš da se maknem od ekrana.