weky Kaže da mu je uzeo, zato da se brat ne sramoti više s majicom tih prevaranata.

wooddiebone

E to je to, sad si nabaviš još jednu "šrot" verziju dok ovu drugu držiš u kolekciji. Da, toliko volim Dune svemir 😂

foggy je i dns sam nosio i kao sto kazes moras stegnuti inace iznad pete pocne zuljati. Ok nove su i znam da ih treba neko vrijeme iznositi, ali za tu cjenu ocekivao bih ipak bolje.

Brother from another mother 😊

Stigao i Hellsing koji zaokruzuje sve naruceno prosli mesec.

Bukvalno sve od Junji Ita.
Kompletan Happines i prvih 5 brojeva Inside Mari od Shuzo Oshimi-a koji je odradio i The Flowers of Evil,meni mozda i najbolju mangu, Happines takodje otkida a Inside Mari upravo pocinje da pokazuje njegove kvalitete.
Onda Hirokai Samura, covek koji nam je podario nesto prelepo u obliku Blade of the immortal, manga u koju sam prvo poceo uzimati u algoritmovom izdanju.
Odlicna prica i pre jeben art, uze drugi ( i konacni) broj Die Wergelder, prelepe zene, opasne zene, akcija, krv i odlican art.
I onda je nekako lik odlucio da napise slice of life comedy dramu (ili tako nesto) i ja kao gladan ker odlucio to da podrzim.
Wawe listen to me- je upravo to, poprilicno blesava prica popracena mukama zivota...super je videti lika kako radi na necemu gde nema kasapljenja ljudi <3
Kompletirao biomegu zadnjim brojem kao i Message to adolf.
Uzeo par radova Inio Asano-a, downfall sam procitao i svideo mi se, u biti prica o manga umetniku koji je upravo zavrsio svoj "uspesni" serijal i nema ideju sta napisati sledece.
Kao i vecina njegovih ostvarenja i ovo ode u sivilo i depresiju...nije lose.
Dead Dead Demons Dededede destruction jos nisam poceo da citam.
Akira jebenica.
Nausicaa jebenica.
Planetes cista jebenica.
Jujutsu Kaisen......cu poklonim nekom.

Kupio zadnje Markus uredsku stolicu (+ 4 komada za ured), doslovno su planule isto jutro kada su postale dostupne.
Općenito u zadnje vrijeme IKEA ima grozno stanje sa zalihama, većinu uredskih stvari nemaju na zalihama, niti znaju kada će ih opet imati.

bosscorelli s razlogom, za soma kn nisam sjedio na ničem boljem. Računovođa mi recimo ima u uredu nekakve specijalne anatomske koštaju pun k para edition stolice, no kada sam sjeo na iste, nije da sam osjetio baš toliko drastičnu razliku da bi opravdala tu cijenu (vjerojatno ima neka razlika kada sjediš na tome 8+h dnevno).
    Sada sam u potrazi za nečim što bi išlo ispod televizora (koji je namontiran na zid), a gdje bi stali zvučnici s pojačalom, gramofon, PS5 s kontrolerima i stalkom za punjenje i Switch. U IKEA-i nisam ništa specijalno dobro vidio, a ono što mi se i svidjelo, nisu naravno imali na zalihi.

Deadwalker Sada sam u potrazi za nečim što bi išlo ispod televizora (koji je namontiran na zid), a gdje bi stali zvučnici s pojačalom, gramofon, PS5 s kontrolerima i stalkom za punjenje i Switch. U IKEA-i nisam ništa specijalno dobro vidio, a ono što mi se i svidjelo, nisu naravno imali na zalihi.

Složi Bestu u IKEI. Ima milijun kombinacija.

Deadwalker
        Pogledaj si u namjestaj.hr, imaju super stvari za dobru cijenu, samo treba dosla da dostave. Uzimam od njih dosta, do sada super zadovoljna.

Raziel Em su veganski,em ih treba djelit.Ništ od toga.Ali i dalje imaju svinjsku želatinu u sebi.Katjes su bolji.

te veggie su bezveze, ove su bolje.

Kad god vidim gumene bombone, sjetim se ove predivne recenzije.