krpa Uh nervoza me lovi samo pogledom na sliku. 😃 Dobra ideja staviti na uzvisinu ali malo je to previše iznad monitora haha
oxi doktor1 mislim svaka cast ja sam uvjek za iskoristavanje prostora ali jebote jel mora bit iznad ekrana.
Raziel Hrabro roki, nema šta. Kad čujemo da je slabijim zemljotresom nekog ubio vlastiti PC, znat ćemo o kome se radi.
oxi Ode mi komp na zamjenu šasije, moram reć da mi srce plače, kaže bit će gotovo danas, svejedno sam se preznojila, idem šetat psa i dirat travu da se smirim.
oxi Stigaooo, sad ogulit folije i spojit sve, ali drugi vikend idu jos dva ventilatora jer mu nije stiglo sve sto je narucio a ja sam nestrpljiva
oxi Oduševljena, plus imam opciju pogasit sav rbg, možda jednom upalim i poigram se ali za sad volim sve bez 🙃
Deadwalker DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea. Mislim da xbone kontroler ide u ladicu.
PS2MASTER Deadwalker DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea. Mislim da xbone kontroler ide u ladicu. E da to nisi napisao, sad bi u listi pouzdanosti isao napisat da sam imao negativnog iskustva s tobom. Bas sam mislio to danas napravit.😜